Сцената на Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в истинска

...
Сцената на Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в истинска
Коментари Харесай

Хареса ли ви Рачкотеката на Рачков?

 Сцената на " Забраненото шоу на Рачков “ се трансформира в същинска дискотека в неделната вечер. " Рачкотеката " отвори порти тъкмо в 20:00 часа. Водещият посрещна артиста Тони Стораро, футболната легенда, клубните звезди от Deep Zone Project и възхитителни танцьори на танго, фингър тутинг, контемпорари, пол денс и гръцки танци.

В началото на шоуто бе разгласен състезанието " Най-шеметен танц-манц “, а феновете имаха опция да поддържат обичаните си танцьори с гласоподаване в страницата на предаването във Facebook. Първото място сграбчи Бояна Николова, която показа пол денс. Второто място заеха Нико Караолис и танцьорите от " Балканци “ с гръцкото си осъществяване. Потребителите в обществените мрежи дефинираха на трета позиция да застанат танго танцьорите Тони Клисурова и Васил Николов. В лудата конкуренция се включиха още Алекс Драгова с контемпорари танц и Георги Георгиев с фингър тутинг танц.

Специален посетител в " Рачкотеката “ бе артистът Тони Стораро, който поздрави феновете с необикновено осъществяване на гръцкия музикален микс " Зайбекико “. В диалог с водещия той описа паметни моменти от кариерата си и си спомни за последния път, когато е бил на дискотека само, с цел да се забавлява. На сепарето в студиото място до артиста бе непокътнато за футболиста, пренаписал българската футболна история и подобрил върха на легендата Петър Жеков за най-вече вкарани голове в българското състезание –. Освен за спортните достижения, Мартин показа и персонални моменти от живота си.

" Посветих върха, който сложих, на един извънреден човек – татко ми. Скоро и аз станах татко и това беше най-щастливият миг за мен. Станах по-отговорен и спокоен “ – призна той. Футболистът не скри страстите си, когато Рачков го изненада с видео привет от неговата другарка и майка на сина му Гергана Парпарова.

За музиката се погрижиха и клубните митове от Deep Zone Project. Специално за феновете те се появиха в цялостен състав, а с изключение на музикантите на сцената излязоха и трите вокалистки в историята на групата – Йоана Драгнева, Ева-Мария Петрова и Нелина Георгиева.

Funky Monkeys бяха неизменима част от " Рачкотеката “ със страхотните си танци, а музикалното оформление бе още веднъж в ръцете на Рафи и бенд " Найс Ту Митю “. Лудата стая бе превърната в пернишка дискотека, а в функциите на гости влязоха актьорите Албена Михова, Борислав Захариев – Турбото и Филип Аврамов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР