Сценарият на новия български сериал All Inclusive е разработван в

...
Сценарият на новия български сериал All Inclusive е разработван в
Коментари Харесай

Сценарият на All Inclusive отнел две години - slava.bg

Сценарият на новия български сериал All Inclusive е разработван в продължение на цели две години. Снимачният развой пък е лишил единствено два месеца.

Това разкри артистът Ненчо Балабанов, на който е поверена една от основните функции в продукцията.

„ Сценарият е писан в продължение на две години, а разговорите са неповторими. За първи път, персонално аз, а имам вяра и други мои сътрудници, имахме шанса да снимаме в продължение на два месеца дружно и да живеем като едно огромно семейство дружно на морето. За мен това е формулата на един прекрасен филм. В него ще забележим доста завършения, смях и наслада, които като че ли сме позабравили в динамичността на забързаното всекидневие. “, описа пред Нова тв той.

Припомняме, че „ All Inclusive “ ще стартира да се върти на дребния екран през пролетния ефирен сезон.

Както „ Монитор “ първо писа, сюжетът на комедийната поредност наблюдава две елементарни български фамилии, който се впускат в едно неизмеримо лятно странствуване с непредвидени обрати.

Освен Балабанов, в сериала с присъединяване ще се разпишат още актьорите Елена Атанасова, София Маринкова, Любен Кънев, Йоанна Начева, Алекс Иванов, Любомир Бъчваров, Нели Монеджикова, Петър Калчев и други.

Източник: Monitor
Снимка: Нова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР