Сценарият на Лана Уашовски е бил това, което е впечатлило

...
Сценарият на Лана Уашовски е бил това, което е впечатлило
Коментари Харесай

Киану Рийвс: Сценарият на Матрицата 4 е уникален - slava.bg

Сценарият на Лана Уашовски е бил това, което е впечатлило артиста Киану Рийвс и го е убедило да взе участие в четвъртата част на фантастичната поредност "Матрицата ". Той осведоми за това списание „ Емпайър “, чийто идващ брой излиза в продажба на 11 юни.

"Лана Уашовски е написала неповторим сюжет и е структурирала сюжета, тъй че той откри парещ отклик в моята душа ", сподели Рийвс пред изданието. "Това е единствената причина. Ще бъде необикновено още веднъж да работя с тази сценаристка ", добави артистът.

По данни на киностудио „ Warner Bros. “, в четвъртата част на паметния кинохит почитателите още веднъж ще видят своите любимци Рийвс и Кери-Ан Мос. В нея ще вземат участие още Джеда Пинкет Смит, Патрик Харис, Джонатан Гроф и други.

Мос, която въплъти облика на Тринити, призна пред списанието, че въобще не е очаквала продължение на този план. "Не мислех, че това в миналото ще се случи ", сподели актрисата. Тя също похвали художествените достолепия на сюжета за бъдещия филм. „ Приемам това като същински подарък “, добави Кери-Ан, обяснявайки за какво не е могла да откаже предлагането да взе участие в „ Матрицата 4 “. Премиерата на кино лентата е планувана за 21 май 2021 година.

Първата част от научнофантастичната трилогия на режисьорите Лили и Лана Уашовски „ Матрицата “ излиза през 1999 година Лентата получи четири Оскара. Впоследствие сюжетната линия на кино лентата е продължена в нови елементи: „ Матрицата. Презареждане “ и „ Матрицата. Революция “.

„ Презареждане “ бе отличен с две награди на MTV за най-хубави бойни подиуми и целувка, а „ Революция “, уви, не получи кой знае какви кино титли. И двата кино лентата излязоха на огромен екран през 2003 година.

Източник: Actualno
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР