Сценарий с правителство без ясно мнозинство, което разчита на политически

...
Сценарий с правителство без ясно мнозинство, което разчита на политически
Коментари Харесай

Тома Биков: Правителство без ясно мнозинство ще въвлече България в блатото

" Сценарий с държавно управление без ясно болшинство, което разчита на политически брокери, ще въвлече България в блатото на всички рецесии. " Това съобщи в ефира на БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

По думите му е последна време това държавно управление да си върви. Вотът на съмнение ще успее и ще минем към идващите стъпки, планувани в конституцията, безапелационен бе Биков.

Народният представител съобщи, че парламентарната група н ГЕРБ не се е записала за д, тъй като ръководещите по традиция сами са си подредили дневния ред.

" Този доверчив метод, че някой ще смъкна кворума, ми се коства много несъответстващ " , уточни Тома Биков във връзка догатките, че отсъстващи депутати от разнообразни парламентарни групи ще създадат минаването на вота на съмнение невероятно.

Биков разяснява и тематиката за Северна Македония. Проблемът с РСМ е " доста по-голям от една еднодневка, която се е появила преди 8 месеца и ще изчезне след 4, безапелационен бе националният представител. По думите му френското предложение за РСМ е вследствие на работата на Теодора Генчовска, която е била възпрепятствана от премиера Кирил Петков.

Биков прикани " по-сериозни хора да поемат тази тематика ", защото съгласно него държавното управление е некомпетентно да контракти " безусловно нищо " по протоколите със Северна Македония, " тъй като е неспособно и некадърно ".

По-рано през днешния ден брифинг по тематиката даде и водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият министър председател разкритикува министър-председателя Кирил Петков за страхливостта му да вземе решение по въпроса с за урегулиране на проблема с Република Северна Македония.

Борисов предложи помощ на Петков, като предложи депутатите на ГЕРБ да поддържат премиера, в случай че той застане зад френското предложение.
 Борисов дава депутати на Петков, в случай че се осмели по френското предложение
Борисов дава депутати на Петков, в случай че се осмели по френското предложение

Свидетели сме на един нерешителен премиер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР