Сцена от филма Барби“ за милиарди: на финала Марго Роби

...
Сцена от филма Барби“ за милиарди: на финала Марго Роби
Коментари Харесай

Предложение за милиарди: Луксът и модата в практичните чехли

Сцена от кино лентата „ Барби “ за милиарди: на финала Марго Роби заменя лъскавите розови обувки на високи токчета с практичните чехли.

Чехли, чехли, само че „ Birkenstock “.

„ Марка, която огромна част от днешните германци, свързват с детските си мемоари, когато са били принудени да носят едни не изключително красиви сандали. Това е традиция там, само че се оказва че сега, " Биркенщок " са повече от известни. Те са шлагер измежду младежите, който прави своят дебют на борсата преди по-малко от месец “. Тази тематика показа проф. доктор Милен Балтов с авторската си графа по Дарик Югоизток „ Икономистът приказва “.

По думите му, за последните три години много от фирмите, свързани с произвеждане на артикули за всеобщо ползване, регистрират съществени спадове. При „ Биркенщок “ обаче се случва тъкмо противоположното. За последните три години продажбите им нарастват двойно и доближават 1,4 милиарда евро.

„ Биркенщок сега е на стелажа. Буквално. Компанията направи борсовата си премиера на Нюйоркската фондова борса. Само в границите на три дни са продали акции за 1,5 милиарда $. Обяснението за този феномен, е обвързвано с по-малко занимателния интервал от началото на пандемията и другия усет на поколението Z и Х, тъй като близо 90% от потребителите на марката са родени след 1990 година. Интересно, по какъв начин нещо, което не наподобява нито първокласно, нито атрактивно, може да бъде продавано като такова. Причината – „ Биркенщок “ влиза в огромната френска корпорация на Бернар Арно за първокласни марки и един от моделите на немската компания за практични обувки се свързва с „ Диор “ и се продава за 1100 $ “, споделя още водещият икономист.

За това, по какъв начин от немското село, класическите гумени чехли застават до дизайнерския разкош, чуйте повече в звуковия файл от проф. доктор Милен Балтов:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР