Струва си да бъдете бързи - 300 броя от специалния

...
Струва си да бъдете бързи - 300 броя от специалния
Коментари Харесай

Специален модел Skoda Superb Combi Scout Final Edition

Струва си да бъдете бързи - 300 броя от специфичния модел Skoda Superb Combi Scout Final Edition могат да бъдат поръчани в този момент. Клиентите получават топ теглещо транспортно средство със общоприетоо задвижване на всички колела и теглич за ремарке. Началната цена на дизела е 65 420 евро, бензиновият мотор стартира от 66 310 евро.

Преди чешкият авто производител да повдигне завесата на новия Superb през есента, той се сбогува с третото потомство модели с този изящен специфичен модел. Що се отнася до моторите, клиентите могат да избират сред най-мощните елементи в серията. 2.0 TSI доставя 206 кВт/280 к.с., дизеловият 2.0 TDI задвижва комбито със 147 кВт/200 к.с.

По принцип Skoda оборудва Superb Combi Scout Final Edition със 7-степенна DSG. Адаптивното шаси (DCC), в това число с избор на профил на шофиране и помощник за офроуд, също е фабрично конфигурирано. Характерният офроуд дизайн със характерни предни и задни брони, отбрана на дъното и черни пластмасови панели на калниците, страничните прагове и долните зони на вратите също украсяват Superb Combi Scout Final Edition. Джантите са 19-инчови в дизайна на Manaslu.

В интериора клиентите могат да чакат микрофибърна кожа в композиция с инкрустации в пепеляво кафяво. На борда има 3-зонова климатична система Climatronic, отопляеми предни и задни седалки, и отопляем волан с пера за промяна на скоростите.

Типично за Skoda, има разнообразни системи за подкрепяне като динамичен помощник за дълги светлини, различаване на пътни знаци, датчици за паркиране начело и откъм гърба, както и аспект на околноста (360-градусови камери) и помощник за ръководство при паркиране.

Допълнителните функционалности на специфичния модел включват информационно-развлекателната система Columbus, включваща навигационна система и 9,2-инчов екран, Phonebox с функционалност за апостериори зареждане, гласово ръководство и Bluetooth система за свободни ръце, както и Wireless SmartLink. Последният разрешава безжична връзка сред смарт телефон и автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР