Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна

...
Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна
Коментари Харесай

Жесток женски скандал разтърси Ергенът

Струпването на доста хубави дами на едно място е сигурна причина за кавги. Още повече, когато се борят за сърцето на еднакъв мъж. Точно това се случи в риалити формата "Ергенът ", откакто още на първия ден две от претендентките скочиха в вербален пердах.

Психоложката Александра и моделът Дениз се хванаха за гушите и ясно демонстрираха, че не могат да се понасят. Двете започнаха да се наскърбяват в народен ефир, с което станаха за смях на феновете.

 undefined

Дениз Хайрула

Изглежда сред двете има напрежение, което може би датира още преди да ззаживеят под един подкрив във формата. Ситуацията в "Ергенът " екалира, откакто девойките се препичаха край басейна с натопени във водата крайници.

С доста изострен звук Дениз скочи против Александра, която с краката си пръскаше останалите. За елементи от секундата се развихри колосален скандал, а по-вулгарна и невъзпитана се оказа Дениз.

"Извинявай, само че сега приказваш като ревностна жена. Просто ме остави на мира ", съскаше й насреща Александра. Видимо изнервена, някогашната на Христо Сираков скочи против съперничката си и изля цялата си завист и даже я обиди, че е грозна.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР