Строителят пое ангажимента между 10-15 септември да бъде завършен, добави

...
Строителят пое ангажимента между 10-15 септември да бъде завършен, добави
Коментари Харесай

Иван Шишков: Би трябвало до края на септември да потече газ по интерконектора с Гърция

Строителят пое уговорката сред 10-15 септември да бъде приключен, добави служебният районен министър

Има прогрес по завършването на интерконектора с Гърция. Строителят пое уговорката сред 10-15 септември да бъде приключен. Би трябвало до края на септември да потече газ по интерконектора Това съобщи в студиото на служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков.

" Разделих обекта на два стадия, с цел да може в единия да бъдат приключени строителните работи, които са неотложни за стартирането на обекта, с цел да може да бъде експлоатиран и безвреден. В другата част - има да се довършва още веднъж, дребни действия, тъй че да можем да имаме гаранция, че строителят ще ги приключи ", съобщи той.

" Поел съм уговорката, откакто строителят го приключи в няколко дни да създадем приемателната комисия – решение за прилагане и акт 16. Ежедневно работим със строителния контрол, с цел да можем да съберем всички нужни документи ", добави служебният районен министър.

Шишков съобщи, че досега автомагистралите у нас са правени на парче.

" В седми и осми лот на Автомагистрала „ Хемус “ се оказа, че трасето не дава отговор на условията. Т. е. се оказва, че на средата на тази автомагистрала нямаме трасе. Другата част от връзката на автомагистралата е връзката Русе – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, от автомагистралата, която е от Русе към Велико Търново няма плануван пътен възел с Автомагистрала „ Хемус “, изясни той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР