Строителните дейности до плажа "Иракли" са законни, съобщиха от Регионалната

...
Строителните дейности до плажа "Иракли" са законни, съобщиха от Регионалната
Коментари Харесай

Съдът: Строителството до плажа Иракли е законно

Строителните действия до плажа "Иракли " са законни, оповестиха от Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите /РИОСВ/ - Бургас, след сигнал, че в региона се прави строителство.

От инспекцията прецизират, че строителството визира частни парцели в местността "Кладери ", които са били заети в предишното от пионерски лагер. За капиталовото предложение в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас е извършена процедура по оценка влияние върху околната среда и има издадено позитивно решение през 2011 година. Обектите са част от съгласуваното капиталово предложение и съставляват еднофамилни къщи с басейн, ограда и озеленяване.

От пресслужбата на Регионална инспекция за опазване на околната среда осведомят, че през 2013 година шефът на инспекцията е наложил насилствена административна мярка за прекъсване на строителството, като за това е била издадена заповед. Тя е обжалвана в Административния съд в Бургас и анулирана. През 2014 година Върховният административен съд се е произнесъл в интерес на вложителя, написа Дир.бг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР