Строителите подозират саботажКрадците рязали прецизно, така че да не личиПарите

...
Строителите подозират саботажКрадците рязали прецизно, така че да не личиПарите
Коментари Харесай

Задигнаха монтирани кабели от стадион

Строителите подозират бойкот
Крадците рязали точно, тъй че да не проличава

Парите за построяването не стигат

Неизвестни крадци са отмъкнали в нощта против четвъртък 250 м. кабели от стадион “Христо Ботев” в Пловдив. Те са били инсталирани преди дни под бранш “В”, където сега се построяват краткотрайните съблекални. Стойността им е над 25 000 лева, само че не това тормози строителите.

“Това не наподобява на елементарна кражба, подозираме, че може да е бойкот. Рязането е било извънредно точно. Кабелите са били качени върху стелажи като по никакъв метод не е личало, че има изчезнали елементи”, изясни шефът на компанията монтираща ел.-инсталацията Хубен Анадолиев. Точно до мястото, където е била осъществена кражбата, е имало огромно количество немонтирани кабели, които обаче не са били взети.

“Ако не бяхме ги видели в този момент, то щяхме да разберем, когато тестваме цялата апаратура. Това щеше да зачеркне цялата ни работа до този момент”, сподели Анадолиев.

Строящият се стадион провокира куп кавги, като даже се говореше за прекъсване на работата. Оказа се, че средствата ще стигнат единствено за завършването на секторите “А” и “Г”. Това породи напрежение измежду почитателите на “Ботев” (Пд), които започнаха митинги и дадоха да се разбере, че няма да създадат взаимни отстъпки с никого, в случай че поетите задължения не бъдат спазени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР