Строго лимитиран специален модел на напълно електрическия Performance BMW M

...
Строго лимитиран специален модел на напълно електрическия Performance BMW M
Коментари Харесай

BMW и Kith стартират втори сезон на успешното си сътрудничество с BMW i4 M50

Строго лимитиран специфичен модел на изцяло електрическия Performance BMW M с неповторими Kith детайли
+++ Историческо BMW 1602 от 1972 година е електрифицирано и оборудвано с дизайнерски елементи от Рони Фиг
+++ Лайфстайл сбирката се предлага по целия свят в Kith Stores и онлайн

С повече от електрически заряд: BMW i4 M50 (разход на електрическа енергия в кВтч/100 км: - (NEDC) / 22,5-18,0 (WLTP); електрически пробег (WLTP) в км: 416-520) е освен първият изцяло електрически М Автомобил, само че и вторият BMW M Автомобил, завършен – извън и от вътрешната страна, извънредно от дизайнера он Ню Йорк Рони Фиг в границите на съдействието сред марката Kith и BMW M GmbH. Ще бъдат създадени единствено 7 екземпляра от BMW i4 M50 by Kith. Едно от тях е единственият автомобил, който като част от това съдействие ще бъде продаден на търг на международната аудитория. За да означи този строго лимитиран специфичен модел, Kith предлага сбирка от 51 облекла и аксесоари в своите международни магазини и онлайн, въодушевени от цветовете на автомобилната багра Kith Vitality Green и кожата BMW Individual Caramel Merino.

Символ на трансформацията на BMW в електрическата епоха

В годината на 50-годишния празник на BMW M един исторически автомобил трансферира мост сред предишното и електрифицираното настояще. Като BMW запалянко Рони Фиг трансформира едно BMW 1602 от 1972 година в актуален електромобил. Поклон пред историята: на Олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година две BMW 1602, превърнати в електрически коли, са употребявани от организационния комитет като конвой и коли за операторите в разнообразни маратонски надпревари. Началото на едно пионерско, ориентирано към бъдещето развиване на електрифицираните коли при BMW.

BMW Group ще остави неповторимото BMW 1602 Elektro от 1972 година на Рони Фиг на дизайнера. Той към този момент има впечатляваща сбирка от коли BMW, която включва емблематично BMW E30 M3 от Kith от първия сезон на съдействието. Страстта на Рони Фиг към BMW е запалена още като дете от дядо му – а кръгът се затваря със съдействието с BMW M. Той основава своя лейбъл Kith през 2011 година Сътрудничеството сред марките BMW и Kith стартира през 2020 година с дизайна на BMW M4 Competition Coupé от Рони Фиг. 150-те екземпляра на извънредното BMW M4 Competition x Kith бяха разпродадени за по-малко от тридесет минути.

Съчетанието сред състезателен дух и хармония

Успехът на първото съдействие на марката с Kith докара до това второ издание, което се концентрира върху електромобилността. Като първият напълно електрически M модел, BMW i4 M50 с право може да бъде наименуван „ Brand Shaper “. Той има търсените гени на M и като BEV демонстрира виновната посока, в която се развива BMW. С BMW 1602 от 1972 година се споделя за историята на първото електрифицирано BMW, показано преди 50 години и обвързвано с High Performance сегмента на марката. Със своя състезателен дух Lifestyle и Streetwear марката Kith подхожда съвършено на BMW M. Със своя дизайн Рони Фиг придава нова хармония на двата модела.

BMW Logo goes Kith Vitality Green

За пръв път в историята BMW кръщава един нов цвят на собствен сътрудник: Kith Vitality Green е наситено мрачен зелен цвят, който ще се предлага единствено в границите на това извънредно съдействие, а не като сериен цвят. Новите, преливащи една в друга емблеми са запазената марка на другите съдействия на Kith със международно известни компании. Преди две години BMW за пръв път промени своята емблема поради сътрудник. И този път познатата емблема на BMW бе изменена: логото на предния похлупак на BMW i4 M50 by Kith е оградено от пръстен в цвят Kith Vitality Green. Зеленият пръстен подсказва за партньорството, модела и годината на произвеждане, както и обозначението електромобил. Логото върху предния похлупак на BMW 1602 Elektro by Ronnie Fieg също наподобява друго: буквите BMW са сменени с Kith. Такова лого в черно и бяло с подписа Elektro-Auto може да се види и в BWM i4 M50 от Kith като гравюра върху капака на поставката за чаши.

Интериор в цвят Caramel.

Kith Vitality Green е цветът, в който са лакирани всички автомобила от това съдействие. Изискан зелен цвят извън, благородна кожа Merino в цвят Caramel в интериора. При BMW 1602 Elektro by Ronnie Fieg от 1972 година кожата на седалките, както и кожените детайли в пространството за краката начело са украсени с надпис Kith. Промененото от BMW на Kith лого може да се види на капачките на главините на джантите.

Особено съразмерен е и интериорът на BMW i4 M50 by Kith в Caramel. С кожа Merino са тапицирани опорите за коленете, кормилната колона, седалките и страничните панели, както и долната част на предните и междинните колони на покрива. С кантове в кожа в цвят Caramel са оборудвани предните и задните стелки с променено от М на Kith лого и М ленти. Подглавниците и предният подлакътник се отличават с надписи Kith в Box Design. Надписът „ KITH Exclusive Edition “ е лазерно гравиран върху декоративните лайстни.

Техниката и луксът на лимитирания специфичен модел

Техниката е заимствана от BMW i4 M50, което за пръв път съчетава новаторската мощ на BMW M с тази на BMW i. Напълно електрическото задвижване на BMW i4 M50 с два BMW M eDrive мотора развива 400 кВт (544 к.с.) в режим Sport-Boost и предлага типичната за М динамичност в непозната до момента форма, която обезпечава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. То се движи с нулеви местни излъчвания и има пробег до 520 километра съгласно WLTP. Като първият чисто електромобил на BMW M това извънредно Гран Купе основава собствен личен клас и съчетава огромния си пробег, първокласното предложение на място и интелигентната съгласуваност със забележителна склонност за всекидневието.

В допълнение към серийното съоръжение на BMW i4 M50 и характерните детайли на съдействието с моделът серийно предлага и други спомагателни оборудвания. Сред тях са Адаптивното М окачване, М спортните спирачки с червени спирачни апарати, М аеродинамичният пакет и светлините BMW Individual Shadow Line. За първокласното чувство при шофиране способстват и асистиращите системи Professional и Plus, както и електрическият стъклен покрив, интериорните лайстни от тънко дърво fine oak и екстериорните декоративни лайстни M high-gloss Shadow Line. Оборудването е допълнено с озвучителната система Harman/Kardon Surround Sound, която съпровожда насладата и преживяването при шофиране в BMW i4 M50 by Kith с съвършен тон.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР