Стресаващата нова драма на Netflix, Baby Reindeer, разказва кошмарна история

...
Стресаващата нова драма на Netflix, Baby Reindeer, разказва кошмарна история
Коментари Харесай

Baby Reindeer на Netflix: Смразяващата истинска история зад драмата за преследвач на Ричард Гад

Стресаващата нова драма на Netflix, Baby Reindeer, споделя кошмарна история за това по какъв начин един акт на добрина се трансформира в рискова фикс идея. Публиката от цялата страна ще се допре до тази завладяваща същинска история.

Тя е основана и изиграна от Ричард Гад, който изобразява Дони като воин, основан на неговите персонални, сложни прекарвания, когато е бил безмилостно преследван от жена на име Марта (изиграна от Джесика Гънинг). Това, което стартира като почтен жест на предложение на безвъзмездна чаша чай на жена в кръчмата на работното му място, бързо се трансформира в невиждано навлизане в персоналния живот с над 40 000 имейла, 740 туита, 350 часа гласова поща, 100 страници писма и 45 Фейсбук известия в продължение на пет години.

Въпреки това, защото дамата не е отправила очевидни закани или принуждение, за жалост управляващите не можаха да създадат доста, с цел да защитят Ричард от нейното натрапчиво държание. Размишлявайки върху запазването на сигурността при тези условия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР