Стресът се смята за най-големия враг на мъжката потентност. Особено

...
Стресът се смята за най-големия враг на мъжката потентност. Особено
Коментари Харесай

Още един модерен убиец на секса

Стресът се счита за най-големия зложелател на мъжката потентност. Особено в днешни дни, когато забързаното всекидневие, работните задължения и финансовите несгоди са способни в действителност тотално да съсипят желанието ни за интимни прекарвания.

Оказва се, обаче, че има още един съвременен извършител на еректилна дисфункция, за който не се приказва доста.

Животът в огромния град освен ни разболява, само че и работи отрицателно на удоволствието в леглото и на опцията да създадем потомство. Според ново проучване, оповестено в Journal of Sexual Medicine, честото излагане на въздействието на изгорелите газове от колите усилва риска от усложнения с ерекцията .
 Снимка 413551

Според учените, вдишването на отровните частици може да провокира инфектиране на кръвоносните съдове . То пък е допустимо да докара до нарушение на притока на О2 към интимните области, което предизвиква дисфункция.
 Миенето на зъбите, болните венци и връзката с ерекцията
Връзката сред миенето на зъбите и ерекцията

Не единствено неприятният мирис пречи на секса

Това е следващият отрицателен резултат от мръсния въздух в огромните градове , който става причина за стотици хиляди смъртни случаи в международен мащаб годишно поради развиването на сърдечно-съдови и онкологични болести, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР