Стрелците са малко по-различни от останалите и се гордеят с

...
Стрелците са малко по-различни от останалите и се гордеят с
Коментари Харесай

Как да обичаш зодия Стрелец? Инструкции за употреба!

Стрелците са малко по-различни от останалите и се гордеят с това. Те имат огромни фантазии, постоянно желаят нещо да вършат, да са дейни, да пътуват, да опознават разнообразни кътчета, да вършат нещата по този начин, както те ги схващат. Чудите се по какъв начин се обичат тези същества? Ще се опитам да ви разясня. Просто за един ден ще се опитам да се слага на мястото на приятеля си и съм сигурна, че няма да ми е елементарно!

Да стартираме оттова какво обичат Стрелците. Може ли по-лесно е да кажа какво не обичат? Тези огнени същества се интересуват от съвсем всичко и ще желаят да ви мъкнат по музеи, театри, кина, да видите някой експонат, находка, да се любувате на звездите, да се разхождате единствено двамата по плажа.. Нямат отмалялост и постоянно са цялостни с хрумвания. Дори и да ги заведете на безлюдно място, те отново ще измислят нещо и ще тъкмо когато сме си си мислили, че най-малко един път ще си стоите на едно място, Стрелецът още веднъж ви изненадва.

Стрелците са хиперактивни. За да си с такава жена, би трябвало да се опиташ някак си да влезеш в нейния темп. Но не се опитвай да я караш да скучае.. Рутината може да убие тези нежни същества, да ги унищожи и да ги съсипе тотално.

Жената Стрелец постоянно има мнение по някой въпрос. И това, че не се съгласява с вас, не значи, че ви обича по-малко. Просто тя е жена с темперамент и е под достолепието й да кима с глава и да се съгласява с всяко изказано мнение. Тя умее да спори енергично и да се обосновава. Любител е на разногласията, тъй че не й отнемайте това наслаждение.

Жената Стрелец е тази, която може да се разсъни измежду нощ и да ви каже " Хайде да отидем някъде! " Нея не я интересуват публичните правила и не си прави труда доста да ги съблюдава. За нея е значимо тя да се усеща щастлива и да й е удобно на душата.

Подгответе се и за доста пътувания. Няма да има кътче, което да не сет посетили и би трябвало да сте благополучен от обстоятелството, че тя е избрала за пътешествията си точно вас. Защото пътуването значи доста за стрелеца. То не е просто отиване някъде, то е пътешестване и на душата, магическа обиколка, нещо, което те обогатява за цялостен живот и те оставя на крилете на фантазиите за цялостен живот.

Стрелецът е естет и обича красивите неща, по тази причина дано не ви се свидят красивите дарове! Не скъпи, красиви и стойностни. За дамата стрелец е огромна засегнатост, в случай че забравите рождения й ден или в случай че й подарите нещо което тя не харесва.. Това просто значи, че тя не е задоволително значима за вас, а това няма по какъв начин да не обиди една огнена натура.

Жената Стрелец е и доста вярна! Да, може би на множеството места ще прочетете таман противоположното, само че аз безусловно не мога да се съглася с това. Когато спечелите сърцето, душата и тялото й, бъдете сигурни, че тя няма да ги даде на никой различен! В подмяна ще желае да не я лъжете в никакъв случай и да я обичате! Това й е задоволително, с цел да бъде щастлива!

Жената Стрелец е богатство, тъй като е по детски почтена, доста същинска, огромен оптимист, вярна и е същинско слънце. Ако си имате Стрелец, пазете го!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР