СТРЕЛЕЦ Насладете се на това време и положителната енергия, която ...

СТРЕЛЕЦ Насладете се на това време и положителната енергия, която

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ

СТРЕЛЕЦ

Насладете се на това време и позитивната енергия, която носи, тъй като тъкмо в този момент сте толкоз свободни, колкото би трябвало да бъдете, с цел да започнете да предприемате стъпките за основаване на живота, за който сте мечтали.

Просто би трябвало да се откажете от концепцията, че не сте.ДЕВА
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ
ВЕЗНИ Ако има хора, към които постоянно се чувствате в прочувствено сигурност и подкрепяни, тогава те са тези, към които би трябвало да п...

Отделете време тази седмица, с цел да помислите за това, което ви кара да се чувствате сигурни, какво утвърждава вашето вътрешно аз, с изключение на всичко, което може да получите от другите.

Това е златото на неотдавнашната ви упорита работа, тъй като когато осъзнаем, че тези елементи са единствено наши за запълване, тогава към този момент не разчитаме на другите, с цел да ни накарат да се усещаме по този метод.

РИБИ

Може да е ужасно да чуете, че житейско решение, работа или даже връзка не са на същото място, на което сте се надявали, само че въпреки всичко ваша работа е да го приемете.

Когато научим цената си, ние също разбираме, че тези, които не могат или не се появяват за нас по методите, от които се нуждаем, не са предназначени да бъдат с нас по нашия път.
 Зодиите, които са ПРЕКАЛЕНИ романтици Зодиите, които са ПРЕКАЛЕНИ романтици
Пиано свири на заден декор, бриз, който те кара да плуваш, пеперуди в корема и внезапно светът стартира да наподобява ослепителен, благополучен и подобе...

ОВЕН

Сега отделете време да видите какво се е случило от предходната седмица. Всичко ли се изблици по метода, по който сте възнамерявали? Имаше ли изненадващи резултати?

И несъмнено, най-важният въпрос е пътят, по който вървите, този, по който желаете да се придържате или има ли друга алтернатива, която ви приканва?

 

Източник: actualno.com