Стратимир от Игри на волята е разказвал, че е страстен

...
Стратимир от Игри на волята е разказвал, че е страстен
Коментари Харесай

Мечка страх, мен не: Стратимир от "Игри на волята" бил на крачка от смъртта

Стратимир от " Игри на волята " е разказвал, че е буен почитател на рисковите спортове и преживявания, които го слагат сред живота и гибелта. Финалистът в приключенското шоу обаче не крие, че заниманията му не са за всеки човек и са рискови.

Адреналинът му е в кръвта и има вяра в един принцип, който гласи: " Първо пробваш, след това питаш ", показа той в " На кафе ". Тими се е качвал под дърво и камък, стоял е на супер високи и необезопасени места, само че най-опасното занятие, най-малко за него, е скалното катерене. Определя го по този начин, тъй като има доста фактори, които не зависят директно и само от него. Когато е на ръба на някоя постройка, Стратимир владее ситуацията, както споделя самичък. При скалите не е по този начин, тъй като може да се подхлъзне по-лесно, да се срути нещо или да стартират да се свличат камъни.

Виж още: Филип Плейн се похвали: Ще става татко! Приятелката му - с 20 година по-малка от него

Именно за рискова преживелица от предишното лято описа Стратимир, когато се разхождал край скалите на Тюленово. Приключенецът се е премятал на скалите край Шабла, само че в един миг се е подхлъзнал неприятно, изгубил равновесие и паднал. Докато се е спускал надолу, Стратимир се е опитвал да се държи оптимално покрай скалите, а главата му да е изправена, с цел да не падне на нея. " Паднах 6-7 метра надолу, само че не непосредствено, а се удрях по скалите. Успях да се спра сред две скали, а под мен имаше още 3-4 метра пряк дроп ", сподели още Стратимир.

В последна сметка е съумял да спре, само че не е минал без никакви физически проблеми. Стратимир е бил близо седмица на легло, имал много рани и натъртвания. " Това е цената, която заплащам за сходни преживявания ", сподели още той. Случката не му се е отразила на духа и мотивацията, тъй като продължава да търси нови рискови преживявания и не счита да се отхвърля скоро.

Виж още: Натурална и естествена: Дениз Хайрула плува с делфините, разноски се гола по плажа

Изображение: https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР