Страстите около случая от миналата сряда, когато в парка Слънчевата

...
Страстите около случая от миналата сряда, когато в парка Слънчевата
Коментари Харесай

Грозни страсти завладяха Монтана след зверски побой! Почнаха да кълнат малката Николет - щерка на задържания Георги Пантата

Страстите към случая от предходната сряда, когато в парка Слънчевата градина в Монтана стана всеобщ пердах, се разгоряха в прекомерно грозна посока, оповестиха близки на единия от задържаните Георги Георгиев, прочут още като Георги Пантата.

Бащата на 4-годишната Николет бе атакуван от нападателни младежи поради забележка към един от тях, който блъснал щерка му. За да се избави от развилнелите се скейтбордисти, мъжът извикал двама другари, които да му окажат помощ. Станал всеобщ пердах, в който ефективно присъединяване взели близо 10 индивида.
Ден след случая бяха задържани Георги Георгиев и неговите другари Максим Колов и Мирослав Славков. Съдът постанови първите двама да останат зад решетките и пусна под гаранция третия от тях.

Това обаче вместо да успокои пристрастеностите в града, ги насочи в извънредно грозна посока. В обществената мрежа се появиха постове на действителни хора, които започнаха да кълнат детенцето на Георги Георгиев.

Сред тях най-бруталните думи бяха на Светлана Якимова, която безусловно написа в послание към задържания татко: „ Дано да види горкичката си уплашена дъщеря МЪРТВА “! Подобно отношение към родител е неприемливо! Часове, откакто бе написана тази ужасяваща клетва, тя бе изтрита, само че преди този момент съумя да възмути хиляди хора в Монтана.

В града настойчиво се разяснява, че авторката на проклятието Светлана Якимова е майка на приятелката на един от младежите, които са били най-дейни в нападението над Георги Георгиев и неговата дъщеричка. Това обаче не и дава право по сходен метод да демонстрира обществено отношението към него и да желае гибелта на 4-годишната Николет.



Близките на Георги Георгиев молят злобарите да не атакуват дребното момиченце, защото сега то е в доста тежко прочувствено положение. Съпругата на Георги е потърсила помощ от психолог, само че на този стадий няма усъвършенстване. От предходната сряда детето не е излизало от вкъщи си, защото е споделило, че се опасява. По през целия ден лежи на леглото на татко си, плаче и пита къде е той и по кое време ще се прибере. Нощем не може да спи и постоянно се буди с писъци.

Затова от фамилията молят да не се минават невидимите граници в естествените човешки взаимоотношения.

Източник: bulnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР