Страшно много красиви жени има около мен, но аз съм

...
Страшно много красиви жени има около мен, но аз съм
Коментари Харесай

Благо се изцепи: Има много жени около мен, но аз съм сериозен мъж


„ Страшно доста красиви дами има към мен, само че аз съм сериозен мъж! И то в командировка… “, изцепи се Благой Георгиев в Инстаграм.

Макар сторито да е с рекламна цел, думите на Джизъса провокираха вълна от насмешки и отрицателни мнения, написа

„ Пич, сериозен си единствено в правенето на деца! “, „ Дай по-сериозно и им направи на всички тия красиви дами по едно дете “, „ Е, щом си в командировка, не се брои! Вдигни една женитба, че скоро не си се женил “, гъбаркат го в мрежата. И го питат какъв брой пари е взел от букмейкъра, с цел да се прави на шут.

В момента Благо е в „ командировка “ в Германия поради Европейското състезание по футбол. Настоящата му възлюбена Ивана Главчева не го съпровожда и не реагира на думите му, въпреки да звучи много унизително по отношение на нея.

Потребители не пропуснаха да захапят и нея по отношение на изцепката на Джизъса: „ Бръмчиш с леки несериозни мъже. Мъж без крепко семейство е като жена, дето лапа разнообразни всеки ден. Живота ти минава. Напразно “.

Припомняме, че „ сериозният “ Благо има четири деца от 3 разнообразни дами. Преди 2 години се ожени за номер 4 – Полина Спасова, само че не съумя да я забремени.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР