Страшно много жени и деца са държани в зависимост и

...
Страшно много жени и деца са държани в зависимост и
Коментари Харесай

Крум Зарков: Страшно много жени и деца са държани в зависимост и са тормозени

Страшно доста дами и деца са държани според и са подложени на тормоз от най-различен темперамент - душевен, финансов, всевъзможен. Затова с насилниците би трябвало да се работи. Това сподели в Русе служебният министър на правораздаването Крум Зарков във връзка домашното принуждение.

“Трябва да се работи по този начин, че те да бъдат превъзпитани, когато това е належащо, в случай че имат душевен или други компликации, те да бъдат лекувани, тъй че те да не нараняват хора. И това е една от огромните тематики, с които се занимавам като министър на правораздаването. Не приказвам за пандизите и затворническото дело просто ей по този начин. Рецидивът е опасност за всички нас, които са отвън пандизите, тъй като тези хора влизат, биват осъдени, след което излизат и повтарят закононарушенията си. Голямата цел е да не се стига до нещастната последна фаза и напълно не става дума единствено за ликвидиране “, съобщи Зарков.

Крум Зарков беше в Русе за празника, отдаден на Деня на труда и солидарността 1 май и взе участие в полемика за политическото посланичество на трудещите се.

„ Всъщност първи май е ден на битка, на една битка, която изобщо не е завършила и не е извоювана. Тя е битка за по-добри условия на труд, за по-високи хонорари на работата и на служащите, за по-справедливо систематизиране на богатствата, които тези служащи основават. И с цел да бъде извоювана тази битка, и с цел да не бъде най-малко изгубена, би трябвало композиция от доста фактори. От една страна синдикална отбрана, несъмнено, само че въпреки това политическо посланичество. И се надявам тези фактори да се съвземат, всеки да си свърши своята работа и да единодействат “, сподели още правосъдният министър.

Крум Зарков добави още, че не може да има мощна отбрана на служащия без мощна социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР