Страшна е била последната среща между Мартин Николов - Елвиса

...
Страшна е била последната среща между Мартин Николов - Елвиса
Коментари Харесай

Близки на Елвиса взривиха бомба: Срещна се с Емануела преди дни, беше страшно!

" Страшна " е била последната среща сред Мартин Николов - Елвиса и Емануела. Това разкриха близки до участника от " Игри на волята ", който, за всеобщо удивление, съумя да се потвърди като интелигентен и класен състезател, остана до финала и се трансформира в любим на феновете. Разбира се, за голям смут на някогашната си.

Знаем, че чалга дивата се засиня да го плюе в нета, надявайки се, че като е по-популярно лице, ще успее да настрои феновете и да ги накара да се разгласят срещу Мартин. Е, това не стана, а и се оказа, че Емануела е работила по този начин от чиста проба его и ревнивост. Как по този начин ще й изневери той на нея, камо ли с тая " пача " Денислава Велкова... по какъв начин по този начин няма да си пререже вените без Еми?!...

Е, оказа се, че Мартинчо освен няма желание да реже вени, ами още повече подлудил Емануела преди дни. Двамата се засекли в дискотека в Студентски град, където чалга дивата била уверена, че " нашият " се е наврял поради нея. Чакала дори да й се присламчи и надали не обществено да й падне на колене, когато... видяла, че зад него се измъква непозната мацка. Очевидно са били дружно.

" Емануела първа отиде при него и стартира да го нервира, да го иронизира, държеше се като ядосана и пияна. Той обаче не й се върза, а прегърна другата и се отдалечи. Преди това обаче смигна към Емануела: " Не ми се занимава с теб, не струваш ", а тя едвам не избухна и не опустоши всичко ", описват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мартин Николов Елвиса Емануела Елвиса Денислава Велкова дискотека Студентски град Елвиса и Емануела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР