Страшен трудов инцидент тази вечер в Гоце Делчев вдигна на

...
Страшен трудов инцидент тази вечер в Гоце Делчев вдигна на
Коментари Харесай

В Struma.com! Жесток трудов инцидент в Гоце Делчев! Машина-дробилка за пелети погълна и уби 43-г. работник в бившите тютюневи складове

Страшен трудов случай довечера в Гоце Делчев подвигна на крайник полиция и незабавни екипи. Машина- дробилказа пелети и дървени гранули погълна служащ и безусловно го раздроби. Издъхнал е на място, научи Първо Struma.com от свои източници.

Инцидентът станал в някогашните тютюневи хранилища, където чартърен се обитава компания за пелети и гранули, благосъстоятелност на италианец.

Към мястото на нещастието и жестокия случай отпътуваха криминалисти и следствена група от Благоевград, които да създадат оглед. По първични данни, служащият влезнал в бункера, където се намира машината, с цел да я ремонтира, до момента в който работил подавал сигнали към сътрудник, които включвал и изключвал машината извън.

Явно не са се разбрали както би трябвало, ненадейно служащият извън присъединил машината и станало ужасно. Спрял бързо, само че било късно. Колегата му Иван К. на 43-години умрял на място. Италианецът, притежател на компанията, чийто служащ почина работи от дълго време в Гоце Делчев, изнася продукцията си за Италия.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР