Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро. Ябълката

...
Страшен скандал се вихри между Мира и Фики Стораро. Ябълката
Коментари Харесай

Фики за скандала с Мира: Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че е искала да подаде ръка на млад талант

Страшен скандал се вихри сред Мира и Фики Стораро. Ябълката на раздора се оказа новият сингъл на огромния наследник на Тони Стораро, който излезе преди в петък вечерта.

В особено видео, публикувано от изпълнителката в обществените мрежи, тя споделя, че и двамата са правили една и съща ария, само че нито единият, нито другият знаел за това. Въпреки че и двамата са актьори на Диапазон рекърдс, чак когато Фики Стораро пуснал промото на идната ария, станало ясно, че работят по една и съща мелодия.

Ето какво отвърна Фики в обществените мрежи. Споделяме обявата му без редакторска интервенция: 

Мили другари и фенове, в никакъв случай не съм бил замесван в кавги, тъй като не това е моят метод да диря известност, както и на моето семейство, отпред с татко ми, от който постоянно съм взимал образец. Но във връзка със създалата се обстановка към последната ми ария, държа да кажа, че нямам никаква интервенция в връзките на моята музикална компания и моята колежка Мира.

А по отношение на самата ария, след всички написани нелепости, желая да изясня едно. Въпросната ария #Чипи Чипи и чилийският обикновен към нея са изпети, подготвени и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво значи това. Уважавам Мира и нейното творчество, само че всяка музика си има своето авторско право, а аз постоянно съм си уреждал всички права на която и комбинация да направя кавър версия. Мира можеше да откри контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите хрумвания, когато е схванала, тъй като аз до през вчерашния ден нямах визия. Щях да й преотстъпя песента, изключително в случай че знаех, че с нея е желала да подаде ръка на млад гений. Но, за жалост това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да пребивавам без интриги и неистини, които най-вече мразя! Ще не преставам да пея за вас и ще бъда още по работлив тази година.

Ваш: Фики
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР