Страшен бум! За първи път имаме истинска магьосница в България!!!

...
Страшен бум! За първи път имаме истинска магьосница в България!!!
Коментари Харесай

Първата българска магьосница Здравка Атанасова: Лек и ритуал има за всяка една болест

Страшен взрив! За първи път имаме същинска вълшебница в България!!! Тя е българка и е единствено на 33 години, само че животът й е детонация от трансформации. Името й е Здравка Атанасова, само че е по-известна с гръцкото си име – Зой! Завършва същинско учебно заведение за магьосници! Сигурни сме, че в никакъв случай не сте чували, даже не сте си помисляли, че такова учебно заведение в действителност съществува, или сте гледали единствено по филмите – само че факт. Има го и се намира в прилежаща Гърция!
Вестник „ ШОУ “ се срещна със Здравка Атанасова, с цел да ни запознае с персоналния живот на магьосницата, с нейното житие-битие, орис и по какъв начин е тръгнала и стигнала дотук, с това какви вълшебен филтри (парфюми) прави тя – за обич, пари, срещу невярност, триумф, победа и така нататък, каква магическа фешън линия пуска за първи път у нас – с вълшебен облекла, които имат символика и имат силата да въздействат върху индивида, който ги носи, както и за книгата, която написа сега за същински ритуали, за които никой не е чувал.

А в този момент е време да надникнем в персоналния свят и да ви срещнем от близко със Здравка Атанасова, по-известна в Гърция като Зой. Нейната история датира още когато е на 3-годишна възраст. Тогава тя отпътува дружно с майка си да живее в Атина. Говори съвършено български, само че заслушвайки се, няма по какъв начин да не доловите гръцкия акцент. В Гърция я назовават наследницата на фамозната вълшебница от Атина Мара Меймариди – единствената жена, която има учебно заведение за магьосници, на които преподава и учи на ритуали, нумерология, фамозните карти „ Десте ”, „ Тетахилинг ” – силата на силата и мисълта на ментално равнище. Здравка Атанасова е единствената българка, която е била позволена да учи в школата и владее тайнството на всички магични ритуали.
Вероятно ще си кажете, че това е следващата „ гадателка или самозванка ”, на която вършим реклама, само че ще сгрешите – в случай че я чуете по какъв начин приказва, ще си кажете, че несъмнено има 100-годишен опит. Но да караме всъщност. Ще попитате коя е Мара Меймариди? Това е най-известната ясновидка и вълшебница в Атина – толкоз известна, колкото преди време в България бе Ванга. В момента тя е близо 70-годишна, само че продължава да гледа в нейния магьоснически магазин в сърцето на Атина. И хора от целия свят вървят, с цел да се допитват до нея. Дори имаме информация, че самата Мадона е ходила при нея, с цел да й гледа. За Меймариди има написани книги, има изработен филм „ Магьосниците от Измир ” (един от най-популярните сериали в Атина, тъй като във всяка последваща серия се споделя за силата на ритуалите, техниките, положителните и неприятните влияния), вършат се и театрални постановки, основани на живота на тази невероятна жена.

Сега ще ви разкажем коя в действителност е Здравка Атанасова. В началото на живота си, доста преди да осъзнае предопределеността си на маг, тя е била типичното неприятно момиче. Премества се да живее, учи и работи в Гърция, ориста я сблъсква с всевъзможни провокации, има миг, в който се възпламенява същински по иманярството, купува си нужната техника и уреди, и стартира да търси злато из солидните гръцки планини. И намира!!! Превръща се в същинска златотърсачка! Продава го в чужбина, тъй като това е нелегално и за малко да попадне под силата на закона. След това се захваща с детективска активност. Наемат я поради мощната й вътрешен глас и умеенето й да предусеща хора, събития и обстоятелства. Става една от най-търсените жени-детективи в Атина.
И в действителност по какъв начин осъзнава, че има невероятна мощ в ръцете и доста огромен прилив на сила? Как изпада в нещо като ментално положение (медитация или транс) и по какъв начин хващайки ръката на човек, и усещайки пулса му, може да ви каже какво вижда за вас в бъдещето. Всичко стартира, когато дребната Зой, както споменахме към този момент, че я назовават в Гърция, е на 5 годинки. Съвсем мъничка тя схваща какво значи брутална човешка свирепост!
Здравка няма биологичен татко, тъй като е ин витро бебе. До 5-годишна възраст ролята на неин татко играе мъжът до майка й. Но двамата се разделят, откакто дамата схваща, че обичаният й изневерява и тормози дълго време. Един ден, малко преди разрива в връзките им да се случи, съкрушена от непрекъснатите изневери на мъжа си, колкото и гадно да звучи, майката на Здравка взема решение, че единственият метод да накара мъжа си да изпита нейната болежка, е като прелъсти неговия първи братовчед, с който са като братя. Прави го единствено един единствен път, колкото мъжът й да разбере. Научавайки, той полудява от гняв и двамата се разделят дефинитивно. Но не неговата полуда е тази, която ще ви шокира с нечовешките си измерения, а реакцията на брачната половинка на братовчеда, която, научавайки, измисля безусловно демоничен проект по какъв начин да я унищожи поради тази обстановка.

Една вечер сърцето на дребната Здравка внезапно стартира да бие с доста мощен пулс, тя стартира да усеща доста мощен боязън, чувство, че нещо неприятно ще се случи. „ Все едно ме удари ток, такова мощно предусещане имах, без да мога да си обясня на майка си за какво ”, връща лентата обратно през днешния ден тя. И прибавя покъртителни линии от бруталната история:
„ В 2 през нощта стартира да се чука по вратата. Казах на майка ми: „ Мамо, недей да отваряш, апелирам те, нещо неприятно ще се случи! ” В този миг от външната страна на вратата майка й чува гласа на дамата на братовчеда, която крещяла, че сякаш не е добре, че има потребност от помощ. Малкото момиченце хваща майка си за ръката и още веднъж я моли: „ Мамо, апелирам те, не й отваряй! ”. Но тя не обърнала внимание на това и отворила вратата. Все отново било минало време и всички сякаш били не запомнили за случката. В този миг озверявала жена извън нахлува дружно с още 10 свои приятелки! Започнали да бият с все мощ майката на Здравка пред очите й!!! Изскубват цялата й коса – косъм по косъм. Раздират лицето с нокти. Събличат я гола и стартират да я горят – до момента в който дребното й момиченце пищи от смут отсреща. Обезобразяват я и си потеглят, оставяйки я да лежи омаломощена на земята. Представяте ли си каква панорама е това за едно дете? Здравка била в цялостен потрес, не знаела дори дали майка й е още жива… Когато се доближила, треперейки до нея, майка й едвам съумяла да й промълви да отиде в банята, да уринира и с урината да наложи раздраното лице и глава, с цел да прочисти раните.
„ Плачех над лицето на майка си, събрах цялата мощ, която имам и сякаш усетих някаква по-специална мощ тогава в ръцете си като сила, като че дланите ми се затопляха. Постоянно я държах за главата и след няколко седмици лицето на мама стартира да придобива цвят, другояче беше бледа като фантом. Ходех и събирах някакви листа, коренчета, пръст от гората, въпреки всичко бях дете, никой не ми споделяше какво да групирам, аз просто все едно знаех, водеше ме някаква вътрешна мощ. После безусловно ги бърках у дома и правех компреси по моя рецепта за лицето и главата на майка ми. И влагах толкоз голяма сила, на каквато даже не съм предполагала, че съм способна. Казвах си – самичък самичка съм на света и в случай че аз не изцелявам майка ми, няма кой. Инак ще остана сираче! ”. И интуиция ми споделяше по какъв начин би трябвало да съм спокойна и че всичко това ще отмине и аз няма да остана сама. И фактически чудото се случва и тя съумява да помогне на майка си, въпреки и като още невръстно дете – със силата на мисълта и страха си от загубата.

– Зой, както те назовават в Гърция, разкажи ми за момента, в който усети, че имаш по-специална заложба?
– Още от невръстна детска възраст обичах да си играя с карти, да ги класифицирам по избран метод. Обичах да споделям, че съм магьосница и мога да върша чудеса. В учебно заведение, когато ни караха да опишем фантазиите си, аз все пишех, че желая да имам една вълшебна пръчка, с която да мога да върша хората по-щастливи и да ги трансформирам. Колкото повече растях обаче, толкоз повече тази материя ме привличаше, макар че не ми се даваше опция да потегли към нея. Израснах в Гърция, в семейство на огромни традиционалисти, и всевъзможни тематики за вълшебства и магии, бяха табу. Преживях доста тежка разлъка със брачна половинка си. Бях безусловно на нулата. Отидох в Солун, с цел да диря работа и метод за оцеляване. Гладувах 22 дни и всичко беше от неприятно по-лошо. Не намирах работа, каквото и да пробвах. Но това, което ми се случи единствено година по-рано, предопредели целия ми път по-късно. Тогава ориста ме води при Мара Меймариди, която е племенница и наследница на Катина – фамозната вълшебница от Измир. Заведе ме другарка при нея, която искаше да й гледа, и по този начин гледа и на мен. Когато тя ме видя, непосредствено сподели – ти ще се разделиш с мъжа си, ще смениш страната и ще наследиш моята съдба… Казах си: „ Тази жена е луда, какви ги приказва?! ” Мара ми сподели един сандък, оставен от Катина, цялостен с знание. В него имаше карти „ Десте ”, които научих във времето и с които работя и до през днешния ден. Имаше най-различни фигури, папируси със странни знаци за мен и доста пожълтели хартиени листа с предписания и ритуали, писани, събирани и съхранени във времето. На потегляне Мара Меймариди стана и ми постави едни карти „ Десте ” в чантата и сподели: „ Сама ще схванеш! Всичко с времето си! ” Не споделих и дума, потеглих си и не съм докосвала картите в никакъв случай. Отново се връщам година по-късно, на тези 22 дни апетит в Солун, с които започнах. Тогава всички порти бяха затворени за мен. Бях обезверена. Една вечер се разсънвам измежду нощ и виждам, че заставам посред картите „ Десте ”, пръснати към мен. Явно съм имала някакъв безсънен сън, тъй като не помня по какъв начин съм извадила картите, по какъв начин съм ги отворила и разпръснала по този метод. Изплаших се. На другия ден се свързах и желаех съвет от Мара Меймариди, а тя ми сподели да последвам това, което съм видяла в съня си – в него магьосницата Катина ми споделя да виждам на карти, а аз й давам отговор: „ Не знам да виждам на картите ти ”. На идната вечер се повтаря същото – разсънвам се с карти, пръснати в близост – единствено че към този момент на всяка карта е писано смисъла й. И аз виждам, че това е моят почерк. Така започнах да ги класифицирам от единствено себе си. Да си давам отговор на въпроси, свързани с мен самата. Все едно ги знаех отнякъде. Разумът ми от самото начало крещеше, че това е цялостна полуда и би трябвало да престана! Само че ме привличаше, желаех да знам още и още, и тъкмо тогава в действителност нямаше какво друго да върша. Ето по този начин стартира да се сбъдва моята фантазия.

– В България ли остана през цялото това време?
– Връщах се постоянно до Атина, ходех при Мара Меймариди, с цел да й споделям какво ми се случва, а тя все повтаряше – гледай на картите. Но защото аз в никакъв случай не бях учила за това, липсваше ми познание, започнах да се образовам при нея, а Мара Меймариди е 70-годишна жена с 8 висши образования – тя е мъдрец, антрополог, психиатър, доста академик човек. Исках да потвърдя по теоретичен път действието на картите „ Десте ”, тъй като като някогашен детектив, съм привикнала да диря във всичко фактология. Не мога да върша нещо, което не може да се потвърди. Не мога да споделям ей по този начин, че имам заложба, тъй като всеки човек има някаква.

– Как по този начин си била частен детектив, а в този момент си маг, астролог, тетахилист? Първото е специалност, основана на логичност и причинно-следствена връзка, а второто – езотерична, магична сфера, където тези правила не важат и там всичко е чувство и материя без пояснение.
– В детективството постоянно има проект, тема и логичност. Няма метафизика или изрази от вида: „ Бог ми приказва ”, „ Вселената ми споделя ”. И в случай че тогава някой ми беше споделил, че ще работя това в този момент, и ще върша медитации, щях да се изсмея. Освен това аз бях един от най-хубавите частни детективи в Гърция, разрешавала съм доста комплицирани случаи. Стана по този начин, че аз скочих доста внезапно в огъня. Животът ми се прекатурна безусловно за един ден. Затова в този момент постоянно споделям, че нищо не е обещано там, където целия ти свят може да се обърне. Подсъзнанието постоянно пази информация. Това, което желаех да върша още като дребна, в днешни дни е действителност.

– Как преборваш предразсъдъците в хората, откровеното им съмнение? Навсякъде е цялостно с псевдо гадатели, които търгуват с страстите и доверието на хората.
– Аз употребявам знанията, които научих в учебното заведение за магьосници, а доста гледачки програмират хората с всякакви отрицателни изрази от вида: „ Ааа, ти имаш черна магия, бла-бла-бла… Трябва да те шетам! Дай ми 5000-10 000! ”, както са ми се оплаквали клиенти. Често употребявам израза: „ Няма по какъв начин ти да имаш температура, аз да изпия парацетамол и при теб температурата да се възстановява ”. Човек би трябвало да се изправи самичък против страха си и да го победи! Когато един човек пристигна при мен, аз не го програмирам положително или отрицателно. Не трансформирам орисите на хората, а ги насърчавам те да го създадат, тъй като по този метод ги карам да повярват в себе си. Те са значимите, а не ясновидката, да кажем, гадателката или мага, която знае всичко и те би трябвало да бъдат подвластни от нея поради това.

– Какво правиш, когато при теб пристигна човек и изиска нещо неприятно – да вземем за пример да направиш магия на различен, да му причиниш някакво зло?
– Радвам се, че ми задаваш този въпрос, тъй като е доста значимо това да стане ясно. При мен са идвали всевъзможни персони – и известни, и елементарни хора, и хора от властта, които гледаме всеки ден по малкия екран. Хубавото е, че цялостен живот пребивавам в Гърция и не знам кой кой е в България, дали е прочут или не. Виж, аз съм научена на всички ритуали, както мога да ти дам крила и да те издигна, в случай че реша мога и да те срина със земята безусловно за дни. Не съм за подценяване, тъй като на първо място, както описах нагоре, аз съм мъжко момиче, претърпяла съм доста, научена съм на доста и хората, които правят несгоди и вършат вълшебства, с цел да си отмъщават, или просто от завист, с цел да съсипят даден човек, аз ги чувствам незабавно. Умея да чета мисли и съм извънредно проницателна. Това, което върша е, да се старая да накарам този човек не да нападна, а да се отбрани. И всичко е като на пинг-понг – подаваш и ти отвръщат. Но в случай че простиш, и се защитиш, другият към този момент няма по какъв начин да те нападна. Ти към този момент си предпазен! Винаги насърчавам хората да простят и да се защитят, не да нападат. Да, в ритуалите няма нищо разумно, само че в случай че търсиш логичност, няма да намериш. Подсъзнанието не схваща от логичност, а от обред – че към този момент нещо си направил, задействал.

– Правилно сугестиране на мисълта! Има ли това схващане общо с по този начин наречения плацебо резултат?
– Да, има. Ние работим с подсъзнанието си посредством сетивата. Съзнанието желае фактология и логичност, а подсъзнанието – дейности, ритуали, сетива. Неслучайно тези ритуали стават посредством сетивата. В живота има две неща – боязън и предпочитание. Онова, от което ни е боязън и това, което желаем. И какво прави ритуалът? Премества силата ни не към страха, а към желанията ни. Ние имаме физическо, етерно и астрално тяло – и когато вършим обред, той се случва на ментално равнище. Правим го по този начин, като че ли към този момент се е случило – „ Аз съм богата! ”, „ Аз имам обич! ”, а след това то се случва и във физическото тяло. Подсъзнанието ни не схваща кое е истина и кое – неистина, то просто чака команда, с цел да насочи силата. И в действителност най-дълбоките ни страхове, са най-дълбоките ни стремежи. Често ние желаеме едно и също нещо, само че в случай че го желаеме от страната на страха, ще се случва тъкмо това, от което ни е боязън. И противоположното – в случай че е откъм желанието – ще се случват позитивните събития за нас.

– За безусловно всичко ли има ритуали?
– Да, за безусловно всичко. Едно време, когато не е имало още доктори, е имало мъдреци. Както споделих и доскоро – доста хора се плашат от думата „ магия ”, само че това е една мъдрост. Някога какво са правили – детето реве, хайде при знахарката; детето е уплашено – водят го да му баят. Затова тези хора са владеели тази мъдрост да създадат нещо. И тези ритуали, които вършим ние – с Новолунието, с Майката Земя, с Вселената – са същото, само че напълно към позитивната страна, не с отрицателна. Аз не върша черни вълшебства! И даже и някой да пристигна и да ми каже: „ Ще ти дам 1 000 000, с цел да направиш нещо неприятно ” – и да знам по какъв начин се прави, няма да го направя. Ще му приказвам, в случай че би трябвало два часа, единствено и единствено да му пренасоча силата. Случвало ми се е това. Някои ще кажат – е да, единствено, че по този начин няма по какъв начин да печелиш доста, само че аз имам вяра, че единствено когато помагаш, Вселената ти връща доста повече.

– Какви са тъкмо консултациите, които правиш?
– В консултацията включвам и нумерология – върша къс разбор на рождената дата, тъй като там доста ясно се вижда човек с каква задача се ражда, какъв темперамент е, коя му е силата. След това и „ Тетахилинг ” терапия (силата на силата и мисълта на ментално ниво). И виждам на карти „ Десте ”.

– Техниката „ Тетахилинг ” е непозната за необятната публика. Разкажи ми малко повече за нея.
– Учих „ Тетахилинг ”, тъй като бях дете с доста мъчно детство, цялостно с контузии. Исках да мога да работя със себе си, да диря къде са заболяванията, дали са психосоматика или в действителност са плод на убежденията ни. Защото даже и единствено една дума има доста мощна осцилация и може да разболее. С един нож можеш да нарежеш самун, само че можеш да убиеш и човек. С една дума можеш да накараш другия да се почувства добре, само че можеш и да го съсипеш. В „ Тетахилинг ” това са нашите отрицателни вярвания, датиращи от детството. За секунди ни минават толкоз доста мисли – половината от които са нашия филтър по какъв начин да оцеляваме. И според от това какви стратегии са ни наслоявани в детството, по-късно цялостен живот имаме избрания вярвания. Те стават наш акт на държание и наша действителност. 90% ние не ги виждаме, тъй като те са неосъзнати. „ Тетахилинг ” лечението прави „ копае разкопки ” в съзнанието. Аз задавам въпроси, с цел да видя от кое място идва това или това поверие в даден човек. След това на мястото на отрицателните убеждения, внедрявам положителни. Става за секунди. Мигновено. Защото за силата няма нищо невероятно.

– По отношение на заболяванията по този начин излиза, че няма неизлечими такива, а незадоволително сугестиране на мисълта на човек?!
– И да, аз имам вяра, че неизлечими заболявания няма, само че това е мое мнение и поверие. Знам по какъв начин ще прозвучи на множеството хора, само че човек фактически не е основан да боледува.

– Някои биха споделили вероятно – тя е изключение, феномен е…
– Всички хора са явления. Ние живеем на една планета, а хаоса, който участва в Космоса, е непонятен за нас, и също е феномен. Защо да нямам доверие, че няма неизлечима болест? Хората сме разнообразни, само че в действителност сме тотално идентични – всеки има връзка с висшия си Аз и може да контактува с по-висш разсъдък. И всеки е гениално създание. Всеки е Бог в тяло и няма по какъв начин другия да е по-силен от него. Затова не обичам да споделям, че имам заложба – нищо, че това е по този начин. Моята задача е тъкмо това – всеки да повярва, че също може.

– Спомена ми, че сега пишеш и книга. Кога ще бъде подготвена тя и какво тъкмо ще съдържа?
– За две години в България се срещнах с доста проблеми на хората, с доста детски контузии. А както ти споделих – нашата черна страна е нашето детство. И когато повярваш в един човек и му дадеш обич, той се трансформира. Кога един човек е благополучен? Когато се усеща добре, има това, което желае, има другари – ето, сега аз имам всичко това. И си споделих – добре, откакто аз имах извънредно детство, бях цялостна с контузии, само че в този момент съм толкоз щастлива, значи и другите могат да победят страховете си, с цел да имат щастието. Затова книгата ми ще се споделя: „ И ти можеш ”. Ще опиша целия си доскорошен живот – с всичко отрицателно и положително в него. Сега съм на 33, а съм имала толкоз трансформации. И все пак това през днешния ден съм това, което съм. Каквото и да е претърпял един човек, даже и да е доста ужасно, това не значи, че би трябвало да се движи от предишното, да стои в болката. Той избира дали да стои там. Ако всеки поеме отговорност за живота си, даже и да има черно минало, може напълно умерено да направи ярко и блестящо сегашното си, а също и бъдещето. Човек би трябвало да потегля не от страха, а от желанието си. Затова тази книга е отдадена на благотворителна фондация „ И ти можеш ” – за децата, които желаят да учат, само че нямат опция.

– Използваш и неповторими магични парфюми. Ще отваряш и първия магичен магазин в България! Звучи неповторимо!
– Целта ми към този момент е да последвам стъпките на Мара Меймариди и каквото тя е направила в Гърция, аз да направя в България, тъй като тук никой не е чувал и виждал сходно нещо. Всеки отваря Google и чете за ритуали, само че аз желая да отворя първата българска школа за магьосници. За да се образоват хората на мъдрост. Магичните филтри (така наречените парфюми), които върша, са доста мощно енергийни, а парфюмите въздействат на нашето подсъзнание. Имам няколко типа парфюми – за пари, за победа, при каузи, покупко-продажби, отбрана от врагове, за обич, за връщане на бивш/бивша, за привличане на нови благоприятни условия, за полова мощ, парфюм, който стопира изневярата, и един за хора с друга полова ориентировка. Всеки парфюм се прави само че специфична Луна, чете се в избран час специфичен текст, като по този метод „ разсънваме ” действието му. На дъното на всяко шишенце ще видите специфични камъчета, билки, памук. Ако нямам избрана билка, не върша парфюма. Понякога очаквам билки от Мароко, Индия, Африка с месеци и просто споделям на клиентите ми да чакат, тъй като една билка не се заменя с друга или сходна, би трябвало да е точната, с цел да знам, че този парфюм в действителност „ работи ” за този, който го употребява. Голяма част от нещата се намират в България, по магазините, само че би трябвало да дойдете при мен, с цел да ви кажа в кой ден, на коя Луна какво тъкмо се прави, и несъмнено, да ви дам точния текст. Без текст не може. За един месец човек може да промени целия си живот. Щом аз съумях, значи всеки може.

– Ще имаш и специфична сбирка женски облекла – енергийни рокли, което звучи не по-малко забавно!
– Да, аз ги създавам сега дружно с две приятелки. Това ще са поли с избродирани знаци от картите „ Десте ”, на които виждам, насочени напълно към женската сила. Тези поли ще бъдат на база на четирите стихии – огън, земя, въздух и вода. Например, в случай че една жена е прекомерно огнена, ще облече полата, която ще я направи малко по-земна и противоположното. Много добре знаем, че знаците ни въздействат – доста хора носят кръстчета. Моята цел е полите да са енергийно заредени – тъй като по този начин, както можем да заредим камъни, можем да заредим и всичко останало. Ще има пола за триумф, за любов… И когато една жена усеща нерешителност – да облече тази пола и да почувства огнена сила, с цел да трансформира страха в предпочитание. Полите ще имат и имена – от картите „ Десте ” – и ще бъдат необятни и дълги, тъй като в женската сила би трябвало да има лекост, не да ни стяга.

– А ще има ли облекла и за мъже?
– Разбира се. Аз имам и клиенти мъже, огромна част от които известни персони. Мога да кажа, че с тях се работи доста елементарно. Уж са доста разумни същества, обаче са и доста отворени – заради което и с тях елементарно се вършат ритуалите. Дори не желаят доста пояснения – ти му казваш, че би трябвало да омеси самун, да направи това и това, и той го прави, без да те разпитва. Забелязала съм и още нещо – когато идват мъже, те в никакъв случай не желаят 100 неща, което е типично женски метод. Мъжете имат фокус за разлика от дамите, които желаят и здраве, и обилие, и фамилно благополучие, и обич, и… Не може! В съзнанието би трябвало всяко нещо да се реализира поотделно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР