Странно явление, описано още в Библията като непрогледна тъма египетска,

...
Странно явление, описано още в Библията като непрогледна тъма египетска,
Коментари Харесай

Шаш и паника! Непрогледна библейска тъма затисна внезапно Стокхолм

Странно събитие, разказано още в Библията като непрогледна тъма египетска, е изплашило преди дни жителите на шведската столица Стокхолм.

На фотосите се виждат потъналите в мрак улици на града към 6 часа сутринта. Минути преди този момент слънцето към този момент било изгряло, а утрото ясно и безшумно.

Внезапно спусналият се мрак мощно изплашил жителите на Стокхолм. Някои си помислили, че е почнала нуклеарна война, други, че Земята е нападната от пришълци, трети, че се е стоварила планетата Нибиру, за която толкоз доста пишат в последно време медиите, осведоми esoreiter.ru.

Хората почнали да звънят в другите спешни служби, само че там също тънели в неразбиране какво се случва. Странното събитие траяло към час и след това също по този начин ненадейно отново станало ярко.

Учените към този момент не могат да обяснят това загадъчно естествено събитие, а единствено оферират хипотези:
Слънцето е било затулено от пясък, донесен от урагана " Офелия ".
Тъмнината е поради саждите от горските пожари в Испания и Португалия.


Но даже елементарните хора отхвърлят тези хипотези. Нито пясъкът, нито саждите закриват слънцето ненадейно и също по този начин изчезват. И тъмнината от тях не е по този начин плътна и всепоглъщаща.

Тук става дума евентуално за нещо напълно друго и по тази причина се роят всевъзможни паранормали и мистични версии, в това число за начало на Апокалипсиса.

Конспиролозите от своя страна незабавно свързаха библейската мрачевина над Стокхолм със странното държание на слънцето на 16 октомври. Тогава небесното величие внезапно стана алено, което бе следено във Англия, Германия, Холандия и на други места.

За провинен на това събитие също беше умишлен ураганът " Офелия ", който сякаш донесъл пясък от Египет. Но следователно слънцето над Египет би трябвало непрекъснато да е алено поради близостта на Сахара и мощните ветрове, които постоянно свистят тук. А Слънцето тук си свети напълно обикновено.

Ето за какво конспиролозите оферират отговорът на загадките за непрогледната тъма и аленото слънце да се търси измежду извънземни сили, носещи световни преобразования на Земята.

Превод: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР