Странно е външният министър да изразява позиция, че премиерът води

...
Странно е външният министър да изразява позиция, че премиерът води
Коментари Харесай

Икономов, ПП: Странно е външният министър да твърди, че премиерът води двойна политика с РСМ

" Странно е външният министър да показва позиция, че министър председателят води двойна политика по повод районен съд Македония ", това сподели в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Калоян Икономов от " Продължаваме промяната ".

" Решението за Северна Македония е значимо за всички нас, то ще мине през гласоподаване в Народното събрание. Никой няма да прави внезапни придвижвания, които не дават отговор на публичните настройки ", безапелационен бе той.

За него няма конфликт в позициите, а има борба по разнообразни въпроси, само че когато се вземе изрично решение, то ще се следва.

Относно въпроса с Българска народна банка, Калоян Икономов е уверен, че идващият претендент за шеф на институцията ще бъде сплотяваща фигура за обединението.

" Ние сме нови в политиката, учим се сега по какъв начин да споделяме по-добре между тях, съдружните сътрудници, в Народното събрание и с Министерски съвет. Като водеща групировка осъзнаваме, че цялото публично внимание е ориентирано към нас ", сподели още той.

За настоящите социологически изследвания и настройките на гласоподавателите Калоян Икономов счита, че твърдото ядро на ГЕРБ не се трансформира, само че има вяра, че предстоят да се осъществят нещата, посредством които ръководството ще възвърне доверието.

Той предвижда, че в идващите години ще има единствено съдружни кабинети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР