Странни случаи, когато инопланетяни лекуват земляни от сериозни заболявания …Понякога

...
Странни случаи, когато инопланетяни лекуват земляни от сериозни заболявания …Понякога
Коментари Харесай

Странни случаи, когато инопланетяни лекуват хора и животни

Странни случаи, когато инопланетяни лекуват земляни от съществени болести …Понякога извънземните посещават хората, не с цел да ги отвличат и да опитват с телата им, а със напълно разнообразни цели. Например, да излекуват техни пострадвания или заболявания (HiddenTruth.site).В книгите за НЛО и инопланетяни има доста случаи, в които след похищение от извънземни, хората стартират да страдат от разнообразни здравословни проблеми. От леки изгаряния и болести на кожата и очите, до доста съществени патологии, в това число ракови болести. Понякога се появяват признаци, сходни на лъчевата болест, което в някои случаи води до гибелта на отвлечения човек.Но, в тези книги могат да се прочетат и изцяло противоположни случаи, в които земляни, даже техни домашни любимци, са излекувани от извънземните.В тази публикация преглеждаме три от тези случаи, в които инопланетяни лекуват земляни.

 Инопланетяни – тематична картина
Инопланетяни – тематична картина Жауме БордасИстория на испанеца Жауме Бордас е разказана за първи път в книгата от уфолога Антонио Рибера през 1971 година, а по-късно попада в сбирката на известния уфолог-астрофизик Жак Вале.
Бордас е роден през 1911 година През по-голямата част от детството си е бил доста едва и болнаво дете. Страдал от хормонален недостиг, заради проблеми с щитовидната жлеза, дистрофия, а също по този начин имал нарушаване на действието на хипофизата.Заради това, той се развивал постепенно и мъчно усвоявал образователния материал. Другите деца го считали за „ простак “.Всичко се трансформирало, когато Бордас бил на 12 години. Една вечер, момчето ненадейно се събудило и почувствало мощно и необяснимо предпочитание да излезе на терасата, с цел да огледа към небето. Когато направило това, то видяло в нощното небе група от триъгълни обекти, които постепенно обикаляли над къщата му.Един от обектите кацнал на земята и от него излязъл мъж в бели облекла и блестящо бяло покривало. Той не бил по-висок от Бордас. Казал на детето: “Дойдохме при вас, с цел да ви защитим. Знаем, че страдате и знаем, че мечтаете да станете мощен човек и състезател. С наша помощ, вие ще станете мощен освен физически, само че и душевен. Ние ще се погрижим за вас и в никакъв случай няма да ви оставим. Скоро ще дойдем при вас още веднъж, само че към този момент вземете този подарък като знак на нашето другарство. ”

 Бордас, към този момент като възрастен (вляво) и негова схема на дребния мъж, който го е посетил, когато е бил дете (вдясно)
Бордас, към този момент като възрастен (вляво) и негова схема на дребния мъж, който го е посетил, когато е бил дете (вдясно) Извънземният поставил нещо в ръката на момчето, което приличало на парче кафяв карамел и наредил на детето да го изяде незабавно, казвайки, че за него ще стартира напълно друг живот. Момчето изяло „ бонбона “, след което съществото се върнало на своя транспортен съд, детето по-късно го разказа като аероплан, и изхвърчало.На идната заран, Бордас се събудил с необикновен усет в устата, като че ли била цялостна с катран. Затова, той повярвал, че това, което е видял през нощта, не е било сън.От този ден стартира невероятната физическа промяна на нежното, кльощаво и недоразвито момче. Той почнал да наддава на тегло, височина и мускулите му почнали да се развиват. За 4 години, той се трансформирал в деятелен младеж, който бил доста интелигентен и ученолюбив.Младият Бордас имал пристрастеността да чете научна литература, след което се заинтересувал от алпинизъм и почнал да превзема върхове. Той е първият испанец, изкачил връх Егюий Верт (Aiguille Verte) във френските Алпи през 1934 година, а през 1937 година прекосява планините Юра във Франция и изкачва връх Гранд Червоз (Grand Chervoz).Както му споделил извънземният, в живота си Бордас имал още доста срещи с него и други сходни същества, които траяли до гибелта на Жауме Бордас.Пиер ГемарТози случай е разказан в една от книгите на Жак Вале, като първоначално името на очевидеца било неупоменато. Той бил назван като “Доктор Хикс ”. Едва по-късно, Вале разкрива същинското му име.Гемар е роден през 1930 година, във Франция. Обучава се за доктор и бързо става известен в своя район. Заедно със брачната половинка и дребния си наследник той живеел в огромна вила на рид в провинцията.В нощта на 2 ноември 1968 година, Гемар се събудил от някакъв чудноват тон. Сторило му се, че синът му плаче и отишъл в стаята му. Преди ден, Гемар съществено наранява крайници си с секира, до момента в който сече дърва и ходенето му било затруднено. Той мъчно движил наранения си крайник.Когато стигнал до стаята на сина си видял, че момчето седи в леглото и сочи с пръст към прозореца, където мигала ярка светлина в тъмната нощ. Но, по някаква необяснима причина, Гемар не обърнал внимание на тази светлина, а донесъл бутилка мляко на детето. Дал му да пие и го поставил да спи, а самият той още веднъж си лежащ.Четете още: Отвличане от извънземни трансформира радикално живота на върл скептикПо-късно, Гемар решил да види какво се случва на открито и излязъл на балкона. Видял приказен „ театър “, какъвто в никакъв случай през живота си не бил виждал. Два огромни сребристо-бели диска летели ниско в небето, а на долната им повърхнина светели блестящо жълти светлини.В горната част на дисковете имало дълги антени, а в профил – две къси, които блестели, когато дисковете се доближавали един към различен. Фигурата по-долу изобразява тези обекти.

 Кораби на инопланетяни – скици нарисувани от Пиер Гемар
Кораби на инопланетяни – скици нарисувани от Пиер ГемарИзведнъж, двата диска безусловно се слели в един огромен диск. Той полетял право към Гемар, който стоял с необятно отворени очи на балкона. Наближавайки го, бял лъч изхвърчал от диска и пронизал мъжа в гърдите.Чул се мощен гърмеж и обектът липсващ. След него, всичко в близост било осеяно с необикновени белезникави люспи, които бързо се „ стопили “.Гемар не изглеждал ранен от лъча, само че бил в мощен потрес. Той бързо се върнал в спалнята, събудил жена си и й разказал за случилото се. Едва тогава забелязали, че нараненият му крайник бил изцяло здрав. Гемар движил крайници си без болежка, като че ли въобще не е бил засегнат.Тогава той разкрил, че освен кракът му е оздравял. Големият белег от рана, която бил получил в Алжир, когато служил в армията, също бил липсващ. В идващите няколко дни, Гемар почнал да усеща някои странни неща. Той почнал да отслабва и известно време имал болки в стомаха, а към корема му се появил чудноват червен триъгълник, като че ли от изгорено. На дребният му наследник също се появил сходен триъгълник.

 4 - Странни случаи, когато инопланетяни лекуват хора и животни
Случило се на няколко пъти, Гемар внезапно да стартира да левитира във въздуха.За да потвърди действителността на този случай, през 1985 година, Жак Вале цитира обстоен отчет от доктор, който е изследвал Гемар, откакто се връща ранен от Алжир, а по-късно, още веднъж го преглежда след срещата му с НЛО. Лекарят удостоверява, че по неразбираем метод, белегът от раната в действителност е липсващ.Рей ЕрнандесИсторията на Рей Ернандес е разказана в книгата на американската уфоложка Диан Пасулка. Преди да се срещне с извънземните, Ернандес е бил “упорит рационалист и безбожник ”. Работил е като юрист и е имал благополучен брак със брачната половинка си Дулче. Тя била религиозен католик с мексикански генезис, само че сред тях нямало спор, по отношение на религията.През март 2012 година, обичаното куче на фамилията – Нина, порода Джак Ръсел териер, се разболява и се сковава от врата надолу. След тежки диалози, фамилията взема решение да я занесат при ветеринарен доктор, който да я евтанизира, за спестят тъгите на животното.Ернандес възнамерявал на сутринта да посети ветеринарния доктор с Нина. Дулче се молела цяла вечер на Бог да избави животното от страданието му. На сутринта, дамата отишла в задния двор, с цел да ревизира по какъв начин е кучето.

 Рей Ернандес, чието куче е излекувано от инопланетяни
Рей Ернандес, чието куче е излекувано от инопланетяни Щом Дулче излязла в двора, тя видяла, че чудноват железен обект с крайници „ плува “ над земята. Обектът бил толкоз друг от всички земни летящи механизми, че дамата незабавно паднала на колене и почнала да се моли. Тя решила, че това е злобен дух. В молитвите си молила Гвадалупеската Богородица да я отбрани.Сякаш, в несъгласие на молитвите на Дулче, обектът почнал да мига със зелени светлини. Жената още повече се изплашила и стартира да вика името на брачна половинка си.Ернандес не откликнал незабавно, тъй като сметнал, че жена му е видяла мишка или нещо сходно. Но, когато погледнал през прозореца, той заледен шокиран, когато видял обекта, летящ във въздуха.В същото време, Рей видял нещо по-различно, от това, което е видяла жена му. Вместо железен цилиндричен предмет с опорни крайници, Ернандес видял нещо, което приличало на съсредоточена сила или плазма. Имало формата на водоравен цилиндър, само че с размити ръбове.Ернандес и брачната половинка му били в положение на транс или потрес за към 15 минути, след което всичко внезапно свършило. Ернандес незабавно изтичал на открито към задния двор. Там видял жена си, която се усмихвала щастливо и прегръщала кучето им. Нина подскачала и лаела радостно.Дулче свързва този случай с молитвите си към Богородица, а Ернандес стартира да се интересува от тематиката за НЛО и инопланетяни, и става уфолог.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР