Странни факти за зодиакалния ви знак, за които не сте

...
Странни факти за зодиакалния ви знак, за които не сте
Коментари Харесай

Странни факти за всеки знак на зодиака, за които не сте и подозирали!

 12-5-12

Странни обстоятелства за зодиакалния ви знак, за които не сте знаели преди този момент! Сега е времето да ги научите!

Водолей

Всички Водолеи са известни със своята самостоятелност, само че доста малко хора знаят, че те  като предписание имат студени ръце и крайници! Затова D.Stelhorn, астролог и специалист в региона на Фън Шуй  споделя, че „ Водолеите контролират притока на кръв в тялото “, и  затова  постоянно желаят до тях да има печка!

Риби

Тези хора са необикновено изобретателни и постоянно блестят в артистичните сфери. Според Брук Белонг на OdysseyOnline.com  – 7 – това е  щастливото число за хората, родени под знака на Риби. И в случай че Рибите непрестанно виждат тази цифра, това може да значи, че е настъпило уместно време за техните научни или авантюристичен инициативи.

 зодиак

Рак

Тези хора са доста прочувствени. Те ще ви бъдат правилни до последния си мирис. Почти всички Раци имат едно общо нещо, физическо. Тъй като Раците се управляват от Луната, те имат кръгли, наподобяващи на Луна,  лица!

Лъв

Лъвовете са най-креативните от всички знаци на зодиака и постоянно са доста запалени от това, което вършат. Всички те могат да употребяват тези две личностни черти, с цел да съумеят в кариерата си.

Дева

Те са доста усърдни и работливи и тези техни характерности несъмнено им се изплащат. Те са аналитични и практични. Следователно всичко, което им се случва, е много предвидимо за тях.
„ Девите  постоянно са били сполучливи възпитаници в учебно заведение. Защото знаят по какъв начин и какво да научат и  съвсем постоянно доближават до всички върхове! „

Везни

Везните са доста рационални и обективни хора. Стелхорн отбелязва, че съвсем всички Везни имат трапчинки на бузите си. А белким тези трапчинки не са най-приятните черти, които имате на лицето си?

Скорпион

Вероятно няма нещо, от което Скорпионите да не са  очаровани. Взаимоотношения, работа, занимание и доста други. Те изпитват страст  безусловно към всичко. Астрологът Stelhorn смята,  че всички Скорпиони имат триъгълна точка някъде в косата, която се свежда към центъра на челото или тила.

Стрелец

Щедростта е едно от главните качества на Стрелците. Освен това те считат, че  би трябвало да дават отговор на всички висши стандарти. Интересното е, че съвсем никой Стрелец няма овално лице.

Козирог

Козирозите са доста виновни и дисциплинирани. Но има ли нещо, което  не знаем за тези хора? ДА! Тези хора НИКОГА не остаряват! Те в действителност наподобяват доста млади много дълго време.

Инфо: https://www.dazzling.news/a3120/weird-things-you-never-knew-about-your-zodiac-sign-1?page=7

Как да влияете на другите със слово и да постигате задачите си посредством черната изразителност?

 

Черната изразителност – това е магически демагогски инструмент, който ви разрешава да внушите на  своя конкурент друга от неговата позиция. Магическата мощ на езиковите  средства се заключава в  способността…

Цялата публикация

Какво значи измяната на енергийно равнище?

 

Предателството е като мудна гибел. Само този, който е предаден не знае, че пред него е целият му живот и тази гибел не е същинска. Темата за измяната е табу…

Цялата публикация

Това, което ви се коства, че е по този начин – в действителност не ви се коства. Точно по този начин е!

 

В  връзките е доста значимо да се ориентирате даже не по формалните признаци на благоденствие, а по личните си чувства. Нашият мозък, абсолютно, следи всичко, което се случва, и дори…

Цялата публикация

Дийпак Чопра: Митовете за възрастта са мощно пресилени


Всеки от нас евентуално нееднократно е слушал, че с възрастта тялото и разсъдъка на човек стартират да грохват, той става по-малко преносим, положението на здравето му се утежнява с всяка…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР