Странната връзка между бели сови, НЛО и извънземни …Совите са чести

...
Странната връзка
между бели сови, НЛО и извънземни …Совите са чести
Коментари Харесай

Странната връзка между бели сови, НЛО и извънземни

Странната връзка между бели сови, НЛО и извънземни …Совите са чести персонажи в трилъри и филми на ужасите. А фразата „ Совите не са това, което са! “, евентуално се знае даже от тези, които в никакъв случай не са гледали поредицата „ Туин Пийкс “ (Twin Peaks). (HiddenTruth.site)Има нещо плашещо във външния им тип, което сценаристите и режисьорите от дълго време са забелязали.Има доктрина, че совите по някакъв чудноват метод са свързани с извънземните. Много очевидци посочват, че в спомените си за отвличанията са виждали сови, и че евентуално, образите на извънземните са били душевен „ скрити “ под облиците на сови.Има доста случаи, когато очевидци са виждали сови и тези случаи са били при доста необикновени условия.По-долу Ви представяме селекция от необикновени срещи на хора с бели сови.


 s1 1 - Странната връзка сред бели сови, НЛО и извънземни (част 1)
Зад дървотоНаскоро, жителка на САЩ споделя тази история, която се е случила с нея и нейните другари, преди 4 години. Един ден, към 19:00 ч., тя, дружно със съквартирантката си и друг близък другар, тръгнали по горски път покрай изоставена железница. “Обичаме да изследваме разнообразни изоставени места наоколо до нашия град и това не беше новост за нас. Бяхме на 5 благи от града, измежду дърветата и вървяхме по пътеката. Тук бързо се стъмва, а този път ние бяхме не запомнили да вземем фенери.Внезапно ме обзе доста необичайно чувство и стартира мощно да ми се гади. Погледнах приятелите си и по техния тип ми стана ясно, че и те не се усещат добре. Спряхме и започнахме да се оглеждаме с необятно отворени очи. “Да се ​​връщаме! “, споделих аз и те се съгласиха с мен.Бяхме уплашени от това ненадейно нервно чувство, което обхвана и тримата. Това беше чувство за силен страх, като че ли нещо е наоколо, от което би трябвало да се опасяваме. А и това гадене … Изведнъж, близо до нас се чу доста мощен и изострен тон. Когато се обърнахме натам, видяхме по какъв начин доста огромна бяла птица, сходна на бухал, лети ниско над нас.Тя летеше напълно безшумно, постепенно размахвайки криле и изчезна зад дърветата. След това, бързо започнахме да вървим назад по пътеката. Зад нас продължаваха да се чуват странни щракащи звуци. Сякаш нещо се движи бързо зад дърветата и стъпва по малки клончета.В един миг, аз и моят другар погледнахме обратно и незабавно забелязахме по какъв начин зад едно дърво наоколо се подаваше бял хуманоиден контур, който изчезна незабавно. И двамата успяхме да видим кръглото му лице. Всичко беше толкоз ужасно, че незабавно споделих на приятеля си: „ Не й казвай нищо! “, имайки поради съквартирантката ми.Междувременно, съквартирантката ми ни погледна недоверчиво. Тя не видя това създание, само че се уплаши като нас. Тогава й споделих, че би трябвало бързо да тичаме към къщи, което и направихме.Разказах тази история на доста другари и познати, само че никой не ми повярва. Някой сподели, че най-вероятно това е бил просто бухал и всичко ни се е сторило, поради страховитата конюнктура в тъмната гора. Но, чудесно си припомням по какъв начин изглеждаше това творение.Когато надникна иззад дървото, беше явно, че не е птица, бухал или сова. Защото беше високо, а врата и горната част на тялото му бяха ясно забележими.Четете още: Ентусиастите от УфоКом и най-аномалните зони в Беларус (част 1)За страдание, заради тъмнината, аз не видях добре лицето му. Спомням си, че беше напълно бяло. На височина беше колкото човек. ”

 s2 1 - Странната връзка сред бели сови, НЛО и извънземни (част 1)
Бели сови на пътя “Преди около 10 години, пътувах късно вечерта, дружно с приятелката си, като аз карах по пътя, минаващ край езерото. Изведнъж, посред пътя видях кацнала огромна бяла сова. Трябваше изцяло спра колата, с цел да не мина върху нея. Започнах да натискам клаксона и да мигам с фаровете, с цел да изплаша совата, тъй че тя да отлети. Но, тя просто гледаше колата и не помръдна. Затова взех решение постепенно да се приближа към нея.Когато започнахме да се приближаваме, и двамата ясно видяхме, че на пътя няма бяла сова, а нещо слабо, бяло и високо, явно хуманоидно. Лежеше на пътя, заемайки съвсем двете платна. Ясно видях хуманоидните крака и раменете.Моята другарка и аз се шокирахме. Тя извика: “Какво, по дяволите, е това? Извънземно ли е?! ”Но, когато се приближих още по-близо, по някакъв неясен метод това творение още веднъж се превърна в сова, или по-скоро в две сови. Едната сова седеше посред пътя, а другата лежеше мъртва до нея. Живата сова разпери необятно крила в заплашителна поза към нас.За да не се натъкна на тях, бях заставен да изляза от пътя, шофирайки на практика по тревата. Шокирана, приятелката ми повтаряше:„ По-бързо, по-бързо, по-скоро да се върнем в града! “Намирам всичко случило се за доста необичайно. Първо, в нашия регион една бяла сова се вижда много рядко, само че тук – две едновременно.Второ, невероятно е да се изясни превръщането на совата в слаб висок извънземен, а по-късно в две сови посредством парейдолия, здрач или нещо друго. Очите ми ясно виждаха, а мозъкът ми добре разпознаваше, че това е тъкмо хуманоид, а аз в действителност не харесвах всичко това. Мозъкът ми в никакъв случай не ми е правил преди сходни „ игри “.Трето, даже ако обясните всичко с думите „ единствено наподобява по този начин “ и обясните дължината на „ хуманоида “ с крилата на совата, които необятно са се разперили, това към момента не обяснява  по какъв начин совата би могла да заеме почти цялата широчина на пътя, както направи тялото на хуманоида.Но, тази история има продължение …Към Част 2 – ТУК
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР