Странна тенденция се очерта през първите два месеца на текущата

...
Странна тенденция се очерта през първите два месеца на текущата
Коментари Харесай

Ръст в продажбата на лукс имоти

Странна наклонност се очерта през първите два месеца на настоящата година в Манхатън - до момента в който броят на покупко-продажбите с жилища се намали, продажбата на мезонети потегли нагоре. Над 60 покупко-продажби с сходни парцели на цена над 2000 USD/кв.м. са били подписани през февруари, което е най-високото равнище за последните 6 месеца.

През първия месец на 2018-а са били продадени парцели на обща стойност 371 млн. USD, а през февруари сумата доближава 461 млн. USD. Ключови се оказват две огромни покупко-продажби в региона на Парк Авеню на стойност 68 млн. USD. Средната цена първокласните мезонети в Манхатън през януари е била 5.4 млн. USD, до момента в който през втория месец на 2018-а е 7.4 млн. USD.

В контраст на това, което се следи в сегмента на мезонетите, цената и броят покупко-продажби с останалите типове жилища в Манхатън регистрират намаляване. Средната цена на този вид парцели се е намалила от 2.3 млн. USD през януари до 1.9 млн. USD през февруари. Броят на продажбите за обсъждания интервал е понижен от 884 на 779 броя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР