Странна схема с български бизнесмен изплува от дипломатическото минало на

...
Странна схема с български бизнесмен изплува от дипломатическото минало на
Коментари Харесай

Тези са изроди! Убийцата Красимира и майка й вкарали бизнесмен в затвора, защото отказал да се ожени за едната


Странна скица с български предприемач изплува от дипломатическото минало на Красимира Трифонова, пише „ 24 часа “. Това се е случило, до момента в който тя е консул на България в Тайланд, където урежда на работа и майка си.
Двете дами са в консулството ни в Банкок до 2011 година, след което посолството е закрито поради абсурда, провокиран от недоказаните обвинявания на Трифонова, че е жертва на секстормоз от страна на посланика.
Пострадалият е бил български предприемач, който преди 15 години работел в Тайланд и постоянно имал работа с консулството. Майката на Красимира, която била наета в консулския отдел, почнала да заговаря предприемача по персонални въпроси, когато той се явявал в дипломатическата ни задача, с цел да оправя някакви документи. Канела го на посетители под претекст, че имат хубава ракия от България и че Красимира ще се радва да си поддържат връзка. Майката правела и не толкоз скрити подмятания, че с дъщерята могат да си харесат.
Българинът, който бил влюбен в локално момиче, за което по-късно се оженил, отклонил всички предложения и дал да се разбере, че няма интерес нито към дъщерята, нито към майката. Когато се прибрал в България обаче, бил задържан. Оказало се, че против него е пуснат донос за контрабанда на артикули от Тайланд. След два дни в ареста му се показала адвокатка, която си предложила услугите и първо си споделила хонорара. Тя се оказала родственик на Красимира Трифонова, а както предприемачът открил по-късно, доносът бил пуснат от нашето консулство в Тайланд, където работели единствено Красимира и майка ѝ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР