Странна миризма издаде мини наркооранжерия в град Нови пазар, Шуменско,

...
Странна миризма издаде мини наркооранжерия в град Нови пазар, Шуменско,
Коментари Харесай

Лоша миризма издаде наркооранжерия в Нови пазар

Странна миризма издаде мини наркооранжерия в град Нови пазар, Шуменско, откакто съседи се тормозили, че в региона може да има вмирисващ се мъртвец. Те подали сигнал до полицията и криминалисти от РУ-Нови пазар сложили ул.“Хан Омуртаг“ под наблюдаване. Бързо разбрали от кое място идва непривичния за пенсионери мирис – той се носел от ненаселен парцел с найлонова оранжерия в двора.

Към 16,30 часа в понеделник притежателят се появил зад кормилото на „Фолксваген Пасат“ и при шофьорски тест на 32-годишният Недко Н. се оказало, че е под влияние на опиати. Отчетена била обаче, позитивна на амфетамин и метамфетамин проба. При претършуване на колата е открит към 1 грам марихуана и 20 семена, които по думите на водача били канабис. При претършуване в жилището му, което било на същата улица, са открити още към 250 грама марихуана. В оранжерията били оставени да съхнат 61 стръка с тегло 11 кг. и те били източник на издайническата миризма.
 trsh1311-1  trsh1311-2  trsh1311-3
32-годишният мъж е арестуван за 24 часа в РУ-Нови пазар. Образувано е досъдебно произвеждане и работата по документиране на закононарушението продължава под контрол на прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен.

Това е втори случай от началото на ноември на удар по наркооранжерия в Шуменско, поради аромат. При първия служители на реда при обход на селата в община Велики Преслав усетили присъщия мирис и разкриха две индустриални бази с наркорастения на мъж, който другояче произвеждал зеленчуци.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР