Странна измама в София. Жена се представя за служителка на

...
Странна измама в София. Жена се представя за служителка на
Коментари Харесай

Потърпевш: Служителка на ГДБОП мами и взима пари уж назаем

Странна машинация в София. Жена се показва за служителка на не какъв да е, а на ГДБОП.

По думите на пострадал с изключение на подправената й специалност, дамата желала пари назаем и в никакъв случай не прибирала. Отделно " запалвала " и козметични салони.

" На фотосите виждате Р. Ц. Василева. Тя се показва с разнообразни имена за чиновник на ГДБОП, сближава се с хората и се внедрява в разнообразни обществени групи и заради ред аргументи им желае пари " назаем ", след което не ги връща в никакъв случай. И не завършва дотук, има и друга честа нейна процедура, върви по козметични салони за процедури, след осъществената услуга споделя, че чантата й е в колата и в никакъв случай повече не се връща. Потърпевшите са доста, търсим още! Моля всеки, който е имал контакт с тази жена, да се свърже с мен, с цел да се вземат нужните ограничения и тя да си получи заслуженото!, моли

Под обявата доста от потребителите са учудени защ изобщо са възложен исредства на госпожата.

" Въпросът е за какво й давате пари? А и в случай че желаете парите назаем да ви се върнат се дават след среща с нотариус, а не чакайки. Щом добвоволно сте ги дали, няма инстанция, която да помогне. Все отново ги давате на инцидентен човек. ", отбелязва Виктория И.

" Не е вманиачен тоя дето яде баницата.... ", сбит е Мартин И.

Други считат, че най-малкото е нелегално лигитимирането й като чиновник на ГДБОП.

" Редно е да се пусне сигнал в рпу, няма законово право да се показва че е от някоя работа без да се легитимира със служебна карта или документ удостоверяващ казаното. ", показва Р. Великова.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР