Странна и обезпокоителна рентгенова снимка показва как китайски лекари с

...
Странна и обезпокоителна рентгенова снимка показва как китайски лекари с
Коментари Харесай

Извадиха голяма стъклена чаша от задните части на мъж

Странна и притеснителна рентгенова фотография демонстрира по какъв начин китайски лекари с учудване откриват огромна стъклена чаша, заклещена в долната, задница на торса на един мъж.

Пациентът потърсил здравна помощ, заявявайки само, че изпитва мощни болки в долната част на гърба и от два дни не е ходил до тоалетна по огромна потребност.

Случката, станала наскоро в провинция Гуанджоу. Лекарите описват, че мъжът дошъл измежду нощ, крещейки за помощ, защото изпитвал непоносима болежка в долната част на гърба.

След приемането му в лечебното заведение, той бил изпратен на рентген и повода за тъгите му незабавно станала ясна.

 Но даже когато рентгеновата фотография разкрила каква е повода за страданията му, той отказал да каже по какъв начин чашата е попаднала в тялото му.

Медиците се страхували, че мускулите на ректума на пациента оказват толкоз огромен напън върху стъкления съд, че съществува действителна заплаха той да се счупи и да аргументи ужасни, тежки, даже смъртоносни, разкъсвания в тялото му.

Китайският вестник The Shanghaiist оповестява, че въпреки всичко лекарите съумели да извадят непокътната чашата, висока 7 см. и с диаметър 8 см., от задните елементи на пациента.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР