Странна фигура на "астронавт", стоящ насред мост над прочутото шотландско

...
Странна фигура на "астронавт", стоящ насред мост над прочутото шотландско
Коментари Харесай

Мистериозен астронавт изнимка на СНИМКА над езерото Лох Нес

Странна фигура на "астронавт ", изравен посред мост над фамозното шотландско езеро Лох Нес, е била уловена от фотоапарата на британец.

38-годишният голф инструктор Томас Поуп от Съмърсет направил фотографията по време на работно пътешестване.

По-късно той посочил изображението на собствен другар, който забелязал фигурата на назад във времето.

"Не го видях, когато снимах, само че по-късно мой другар ми го сподели и щом усилих фотографията аз също го съзрях ", споделя Поуп.

Съществото, което като че ли носи скафандър, сякаш се взира във водата.



"Това е в действителност необичайно, просто не мога да го обясня ", споделя Томас Поуп, който има вяра, че сниманата от него фигура може би има връзка с известния космонавт от Солуей Фърт — друга сходна фигура, появила се върху фотография на малко момиче, направена през 1964 година

Известната фотография е направена от пожарникаря Джим Темпълтън в Къмбрия, Англия по време на фамилен излет измежду природата. Темпълтън направил няколко фотоси на щерка си, седнала в тревата на едно безлюдно поле с букет полски цветя в ръце. Когато мъжът показал фотосите, забелязал, че на една от тях, зад тила на щерка му има загадъчна фигура, която приличала на космонавт. Снимката е една от мистериите, които и до през днешния ден остава неразгадана и е причина за съществени диспути.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР