Страните от ЕС и НАТО още от началото на войната

...
Страните от ЕС и НАТО още от началото на войната
Коментари Харесай

Огнян Минчев: ЕС и НАТО разбраха, че ако не спрат Путин, той няма да спре

" Страните от Европейски Съюз и НАТО още от началото на войната схванаха, че ние би трябвало да спрем Путин, тъй като, в случай че ние не го спрем, той няма да спре ", съобщи пред политологът доцент Огнян Минчев.

По думите му експанзията на Русия е доста мощно предизвикателство пред Европа и Запада като цяло:

" Имаме готовност на увереност, на стопански и на боен капацитет. Тази готовност идва, с цел да каже на Путин, че е дотук! ".

Доц. Минчев акцентира, че Западът има своите сфери на накърнимост по отношение на режима на Путин, които се дефинират от събитието, че в продължение на десетилетия по отношение на Русия бе водена напълно положителна политика:

" Енергийната обязаност на някои европейски страни, измежду които и България, е реалност. Налагането на наказания и налагане на режим на опълчване на това, което прави Путин в Украйна, по никакъв начин няма да бъде елементарно и ще има своята висока цена. Тя ще е изключително висока в региона на енергетиката ".

" Много е значимо да бъдат приложени ограничения за въздържане на съветската настъпателност в региона на химически и радиологични оръжия. Провокациите в тази посока стават все по-вероятни след поредицата от провали, които търпи съветската войска, употребявайки стандартни оръжия ", посочи политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР