Страните от ЕС единодушно се споразумяха за пакет от санкции

...
Страните от ЕС единодушно се споразумяха за пакет от санкции
Коментари Харесай

В ЕС се договориха за пакет от санкции срещу Русия

Страните от Европейски Съюз единомислещо се споразумяха за пакет от наказания против Русия поради признаването на ДНР и ЛНР, съобщи френският външен министър Жан-Ив льо Дриан.

„ Двадесет и седемте държави-членки на Европейски Съюз единомислещо се споразумяха за първия пакет от наказания против Русия “, сподели министърът на конференция с дипломата на Европейски Съюз Жозеп Борел след изключителна среща на външните министри на Европейски Съюз за обстановката в Украйна.

Руският президент Владимир Путин в понеделник, след изключително съвещание на Съвета за сигурност, се обърна към жителите на Руската федерация и сподели, че смята за належащо да се вземе решение за неотложно признание на суверенитета на Донецката и Луганската национални републики. Той означи, че светът избира да не вижда ужаса и геноцида в Донбас, нито един ден не минава без обстрел, убийства на цивилни, блокадата не стопира.

Както съобщи президентът, при положение на по-нататъшно клане в Донбас цялата отговорност ще се носи от киевския режим. В своите укази Путин инструктира да се обезпечи поддържането на мира в ДНР и ЛНР от въоръжените сили на Руската федерация.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР