Странен запис бе направен в Китай в началото на месеца.

...
Странен запис бе направен в Китай в началото на месеца.
Коментари Харесай

Мистична невидима сила подхвърли момиче в асансьор

Странен запис бе изработен в Китай при започване на месеца. Необичайният клип, сниман от камера за наблюдаване в асансьор, демонстрира, както се допуска, много загадъчно събитие.

На записа може да се види момиче, което ненадейно е подхвърлено по време на придвижване на асансьора. Нещастното дете полита във въздуха, удря се във вратата, след което се движи малко нагоре и, най-сетне, пада на пода. Не се оповестява какъв брой мощно е потърпевша младата китайка. Междувременно потребителите в мрежата развиват разнообразни теории по отношение на аргументите за случилото се.
Скептиците настояват, че тук няма нищо извънредно. Най-вероятно някакъв предмет на момичето се е оказал затиснат сред вратите и шахтата. Други разясняват, че става дума за паранормално събитие. Те напомнят, че асансьорите и в предишното са се държали необяснимо. да вземем за пример, необятно известната история в остарял хотел, който е бил опустошен през 1969 година. Въпреки това, че токът в постройката бил изключен, единият от асансьорите почнал да върви нагоре-надолу из етажите самичък сам, протестирайки срещу сриването на постройката. А служащият, който се намирал в него, бил изхвърлен от кабината от някаква невидима мощ.

Може и в китайската постройка лифтът да се е разбунтувал. Може би би трябвало да се вслушаме в езотериците, които настояват, че безусловно всичко в нашия свят има схващане, даже и изкуствено основаните движимости.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР