Страната ни няма време да ходи на още едни избори.

...
Страната ни няма време да ходи на още едни избори.
Коментари Харесай

Иванов: Страната ни няма време за още едни избори

Страната ни няма време да върви на още едни избори. Има действителна опция да направи крачка към приемането на еврото и Шенген. Това е интервалът, в който би трябвало да стартираме
усвояването на Плана за възобновяване, да се оправим с инфлацията и енергийната рецесия “. Това съобщи водачът на Демократична България Христо Иванов пред Би Ти Ви.

Лидерът на Демократична България изясни, че в случай че третият мандат отиде при тях първо ще се направи една декларация, която да откри в Народно събрание дали има поддръжка за националните цели. И чак тогава Демократична България ще се опита да сформира кабинет. Иванов добави също, че е по-добре да се мисли в посока на технократски кабинет, а партиите да се оттеглен по-назад.

Но има заплаха да се повтори всичко и да изпуснем прозореца, който е нужен за значими задания. Заради това, в случай че ни дадат третия мандат, ще създадем всичко да създадем държавно управление. Не толкоз политическо, добави той. Имаме въможност да приключим интеграцията на България в НАТО и Европейски Съюз.

Предстои енергийна рецесия, която е световен проблем. Има процеси, които ще изпуснем времето, което е належащо.

Христо Иванов обезпокоен, още не са разискали по какъв начин ще се вземат решенията в новия кабинет
Още една разграничителна акция ще е съдбовна. Почваме постоянно с положителна акция, и по-късно идва раздялата.

Правителството би трябвало да е технократско и с явен небосвод. Например до 1 януари 2024 година когато би трябвало да въведем еврото. И ярките политически фигури би трябвало да правят отстъпка.

Най-голямата неточност досега било феодализирането на министерствата. " И се стигна до лозунга - във вашето министерство е мафията ", напомни Иванов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР