Страната ни можеше да има медал от световното по таекуондо

...
Страната ни можеше да има медал от световното по таекуондо
Коментари Харесай

България на крачка от медал на световното по таекуондо за юноши и девойки

Страната ни можеше да има орден от международното по таекуондо за юноши и девойки, само че малко не доближи на Християн Георгиев.

В категория до 48кг. той започва против Хасан Аяс от Турция. Двамата направиха извънредно оспорвана среща и в последна сметка нашето момче се класира за втория кръг. Там той се изправи против Шукла Аюш от Индия. Християн бе повече от безапелационен на осминафинала и след победи в двата рунда се класира за четвъртфиналите. Там българинът се изправи против казахстанеца Асет Изгалеев. Двубоят бе повече от забавен, Християн водеше от самото начало, само че след противоречиво решение в последната секунда, съдиите присъдиха последна победа за Изгалеев. Цветан Якимов в кат до 51кг. записа служебна  в първата си среща. Във втория кръг се изправи против много сериозен съперник от Турция. Въпреки положителната игра на Цецо, в последна сметка той не съумя да преодолее своя съперник. Виктория Николова до 46кг. и Елена Николова до 49 кг. отпаднаха в първите си срещи.

Тази вечер от 20:00ч. в Античния спектакъл в Пловдив, жителите на града ще могат да следят онлайн неповторимото шоу на демонстративния тим на международната федерация, който нощес взриви Арена Армеец със своето зрелище на откриването на двете международни шампионати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР