Страната ни има много силна нужда от децентрализация на политиките,

...
Страната ни има много силна нужда от децентрализация на политиките,
Коментари Харесай

Министър Динкова: Работата с местните власти ще наложи „Бранд България“

Страната ни има доста мощна потребност от децентрализация на политиките, тъй че хората на място да бъдат овластени. Те най-добре познават потребностите си, по тази причина работата с локалните управляващи е приоритет. Това съобщи министърът на туризма Зарица Динкова на откриването на изложбата „ Бранд Родопи - свещена планина " в Народното събрание.

Министерството на туризма работи стимулирано и поддържа всевъзможни културни начинания. По думите на министър Динкова налагането на „ Бранд България " е отлично начинание, посредством което се основава инфраструктура, архитектура и се построяват културата и образованието.

„ Родопите са превъзходен образец за единение в многообразието с комбинацията от етноси, религии, история, обичаи. Това е дестинация, която би трябвало да бъде разпространявана като добра процедура и показана в цяла Европа. " - сподели Динкова.

„ В тази тенденция работим най-активно сега, като стартирахме стратегия за маркетинг на туризма в черноморските райони, като последваща фаза фокусът е върху Родопите, Розовата котловина, Дунавските пристанища ", уточни министърът на туризма.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР