Страната е пред сериозен риск от продоволствена криза, предупреди в

...
Страната е пред сериозен риск от продоволствена криза, предупреди в
Коментари Харесай

ДПС: Страната ни е единствената в ЕС, която не прилага мерки за подпомагане на земеделието

Страната е пред сериозен риск от продоволствена рецесия, предизвести в декларация от името на група Имрен Мехмедова от Движение за права и свободи. Тя акцентира, че страната ни е единствената в Европейски Съюз, която не ползва ограничения за подкрепяне на земеделието.

" Поради неглижирането може да се унищожи родното произвеждане. Но главният въпрос е какво ще стане с цената на фуражите ", загрижени са от Движение за права и свободи. Мехмедова изнесе данни, че в отглеждането на животни обстановката е сериозна, като до месец се чака половината от фермите да банкрутират.

" Цените са скочили в пъти, а цените на млякото със стотинки. Така животновъдите не могат да устоят животните и обмислят да ги предадат на кланници. Това безхаберие на държавното управление е закононарушение против нацията ", безапелационни са от Движение за права и свободи. В декларацията се акцентира, че липсва надзор за ограничение на сивия бранш, както и незабавни ограничения от страна на държавното управление за опазване на работната ръка в бранш земеделие. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР