Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята",

...
Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята",
Коментари Харесай

Скандал с победителя в Игри на волята - slava.bg

Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята ", видя HotArena.

Интернет гърми от неодобрение и упорства, че същинският победител е отпадналият Юлиян, а не Добрин, който завоюва 200 хиляди лв.. Зрителският избор демонстрира, че 52,9% от гласувалите с есемес желаят Добрин за победител.

"Игри на есемес! Такава неправда не съм виждала! ", недоволна е зрителка, която се чуди дали е гледала риалити за мощ, душeвност и издръжливост или предаване вид "Биг брат ".

"Не разбрах в "Биг брат " ли бяхме или в оцеляване на "Игри на волята ". Тя правилно, че простотията по хората върви, само че тия от формата потвърдиха за следващ път по какъв начин до момента в който се мъкнеш сред капките, може да станеш шеф, в тази ситуация финалист. За мен трябваше да има последна решаваща борба + събрания "вот от народа " и по този начин да се дефинира победител. От тази неправда, която направиха, съвсем не съм спала да мисля за какво толкоз неуместно, непочтено и неприлично постъпиха за финала. За мен действителният победител е Юлиян! Този човек е повече от заслужен да носи името победител - такива воини като него трябват на тази страна, а не шматки като множеството мъже ", добавя тя.

Феновете стигат по-далеч. Искат да дават пари непосредствено на Юлиян, тъй като в очите им той е същинският победител и заслужава финансова поддръжка.

Юлиян обаче е срещу: "Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който сътворих. Клубът е с общественополезна активност, който желае да подкрепи развиването на спорта и децата, да подари в тази клубна сметка ", споделя той.

"Човек, измисли нещо, някаква почитател среща, тъй като щерка ми през вчерашния ден плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си доста отчаян, и с право, и не ти е до почитателите, само че въпреки всичко намерения! ", написа друга фенка на Юлиян.

Има обаче и удовлетворени, че точно Юли не е спечелилият. Той съумя да си завоюва върли врагове с тежкия темперамент и сложното другарство с дамите, което показва в епизодите на предаването, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР