Страхотно зрелище предстои във Фермата“ дни преди големия финал за

...
Страхотно зрелище предстои във Фермата“ дни преди големия финал за
Коментари Харесай

Волейболистът Владо Николов отново ще се бие във „Фермата“

Страхотно представление следва във „ Фермата “ дни преди огромния край за 100 000 лв.. Волейболната легенда Владо Николов ще се завърне в риалитито, в което взе участие преди пет години и ще се бие против тогавашния си противник - Яни. Сблъсъкът в петък ще е най-големият подарък за пчеларя, който навърши 34 години в стопанството.
В третия сезон на предаването Владо завоюва тежък двубой против Яни, само че реши да напусне шоуто и по този начин даде късмет на съперника си да продължи напред. „ 100 000 лв. няма да осъществен моята фантазията, само че ще осъществен фантазията на Яни да остане на село. Видяхте, че той е страховит, победи ме във значими борби. Това, което му липсва, е да повярва в положителното “, стимулира отдръпването си от предаването волейболистът. Впоследствие Яни оправда доверието на спортиста, бори се с нокти и зъби, с цел да се потвърди и стана първенец в третия сезон на „ Фермата “.

В идния специфичен двубой участникът от село Козлец ще получи късмет за реванш против Владо Николов, на който е огромен почитател. Наградата за спечелилия ще е чест и популярност. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР