Страхотно представяне направи пловдивската фехтовачка Мариела Георгиева от спортен клуб

...
Страхотно представяне направи пловдивската фехтовачка Мариела Георгиева от спортен клуб
Коментари Харесай

Страхотно представяне на пловдивска фехтовачка в международния турнир „Сабята на Етрополски“

Страхотно показване направи пловдивската фехтовачка Мариела Георгиева от състезателен клуб по фехтовка Пловдив БГ. Мариела приключи на второто място в самостоятелното съревнование на шампионата „ Сабята на Етрополски “ за кадетки, който е годен за Европейската купа. Състезанието се организира в зала " Универсиада " в София през миналия уикенд.  
Прочетете още
Пловдивчанката съумя да излезе от групите след 5 победи и една загуба. След това тя отстрани още четири съпернички, с цел да стигне до полуфиналите. В полуфиналите Мариела съумя да победи с 15:11 Александра Кувеава от Грузия, а на финала тя загуби от представителката на Азербайджан Зарифа Хюсеинова. Пловдивчанката получи премия и за най-добре представилата се българка, а Станимир Пелов получи премията за най-хубав показал се българин. 

Страхотно показване направиха и девойките и в отборната конкуренция. България в състав Калина Атанасова, Мариела Георгиева, Василена Кръстева и Натали Мишинева приключиха втори след отбора на Съединени американски щати. 

Този уикенд имаме следващ триумф за горделивост. Отборно през вчерашния ден девойките ни станаха втори, а през днешния ден Мариела Георгиева от клуб Пловдив БГ стана втора в най-силната досега европейска купа за кадети състояла се в София.

На шампионата участваха 50 тима от 18 страни, а България беше показана от пет тима.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР