Страхотно попадение на хърватския национал Иван Ракитич осигури точката за

...
Страхотно попадение на хърватския национал Иван Ракитич осигури точката за
Коментари Харесай

Гол-красавец на Иван Ракитич донесе равенство за Севиля срещу Кадис

Страхотно попадение на хърватския национал Иван Ракитич обезпечи точката за Севиля при гостуването на Кадис в среща от 11-ия кръг на Примера дивисион, която приключи 2:2. Опитният полузащитник се разписа в 60-ата минута със странично воле от ъгъла на наказателното поле. Топката се подвигна извънредно високо и опита треактория, която беше невъзможна за улавяне от вратаря на домакините.

Домакините от Кадис поведоха с 2:0 с помощта на попаденията на Крис Рамос в 28-ата минута и на Даруин Мачис в 28-ата. Лукас Окампос върна едно попадение в 37-ата, с цел да пристигна изравнителния шедьовър на Ракитич.

Повече от половин час циничната, реактивна игра на Кадис, основана на контраатаки и потребление на грешките на съперника, работи съвършено по време на андалуското дерби. Въпреки че изоставаха с 0:2, севилци държаха топката и опитваха да вкарат. Но пресечени пасове пред наказателното поле станаха причина и за двата гола в тяхната врата. Но попадението на Лукас Окампос с глава за 1:2 сподели, че и отбраната на Кадис е уязвима, а Севиля още веднъж постави надзор в средата на терена.

В последните 30 минути гостите имаха шансове да стигнат и до успеха, което не се случи основно поради брилянтно защитаващия се вратар на домакините Ледесма. Така по-късно 2:2 и двата тима са с по 10 точки и са на 13-о място Севиля и на 14-о Кадис.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР