Страхотният червен лак на пръстите на краката ви е започнал

...
Страхотният червен лак на пръстите на краката ви е започнал
Коментари Харесай

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

Страхотният червен лак на пръстите на краката ви е почнал да се лющи. Кожата ви е суха или пък не сте се депилирали съвършено. ..

Може да се изненадате, само че това са все елементи, които мъжете не виждат в сюблимния миг. Те виждат огромната картина, като държанието ви по време на секс.

Вълнуват се дали има химия сред вас? Дали блестите, до момента в който ги гледате? Дали се чувствате удобно да стоите голи пред тях? Тези въпроси и още се въртят в главите на мъжете тогава. Ние се допитахме до господата, които издадоха от какво се впечатляват, когато са в леглото с една жена. Ето какво ни издадоха те:

1. Вашата самодейност

Ако оставяте мъжът да прави цялата работа, до момента в който вие просто се наслаждавате на това, което се случва в леглото и чакате да видите какво ще се случи по-нататък, то той ще остане с усещането, че не се интересувате от това, което се случва сред вас. Така че, покажете малко предпочитание и му обърнете повече внимание. Започнете да поемате и вие самодейността и напълно скоро ще усетите, че пристрастеността сред вас нараства.

2. Начина, по който тялото ви се движи

Ако сте сковани и се притеснявате, мъжете ще го видят. Не си мислете, че те не усещат, в случай че вие се чувствате неудобно от тялото си и не виждат по какъв начин ловко прикривате коремчето и бедрата, тъй като не ги харесвате. Така че идващия път се пробвайте да се отпуснете и да покажете убеденост, тъй като няма нищо по-секси от една уверена жена.

Ако сте такава, бъдете сигурни, че той изобщо няма и да забележи, че имате целулит по дупето. Пробвайте! Веднага ще усетите разликата освен в неговото държание, само че и в своето самочувствие.

?????????????????????????????????????????????????????????

3. Очите ви

Търсите ли очите му? Гледате ли го решително и по едно и също време съблазнително, или навеждате взор към земята в мига, в който той ви огледа? Ако вие си мислите, че изглеждате по-нежна и свенлива по този метод, то грешите. Мъжете разкриват, че всеки отместен ваш взор издава нерешителност, подозрения или досада. Така че идващия път се уверете, че очите ви не споделят нещо, което не желаете.

Три дребни стъпки за повече благополучие в любовта

4. Вашето дишане

Не, тук не става дума дали имате противен мирис (макар че е по-добре да нямате!), а за метода, по който звучите. Мъжете обръщат внимание на това дали се форсира дишането ви, дали е по-тежко от обикновено… Тези улики издават дали сте същински възбудена.

 Какво мъжете постоянно виждат по време на секс

Не е нужно да го имитирате, започвайки да дишате тежко, сходно на девойките от филмите за възрастни. Но несъмнено му покажете, че желаете да сте с него. Шепнете му нежно в ухото дано усети дъха ви да гали врата му и му кажете какъв брой го желаете. Повярвайте ни, това ще му подейства повече, в сравнение с подправеното ви ридание. И помнете, тяхната възбуденост се подхранва от вашата, тъй че не се тормозете да я покажете.

5. Бельото ви

Никой няма да ви съди, в случай че бельото ви не е от Victoria’s Secret. Но мъжете несъмнено обръщат внимание на това какво имате под облеклата. Няма значение дали ще сте с нещо спортно, или с дантела, значимото е то да наподобява добре на вас и да ви е по размер. И помнете, едно хубаво долни дрехи постоянно кара дамата да се усеща по-секси и по-уверена.

Сериен сваляч споделя за какво е толкоз хубаво да останеш правилен на една жена

Жените от кои зодии най-трудно си намират брачен партньор?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР