Страхотни новини от традиционния седмичен анализ на КОВИД пандемията в

...
Страхотни новини от традиционния седмичен анализ на КОВИД пандемията в
Коментари Харесай

Браво! Хасково и Кърджали излязоха от червената КОВИД зона Г...

Страхотни вести от обичайния седмичен разбор на КОВИД пандемията в България. Три области към този момент излязоха от алената зона и са в оранжевата с под 120 болни на 100 000 поданици. Сред тях са Хасково и Кърджали, а тройката добавя Плевен.

Пазарджик е на ръба със 125 и евентуално ще чуе положителната вест след седмица. Нищо чудно да оранжево да паднат Пловдив и Смолян, само че прогнозите са рискови поради предстоящото задържане поради събиранията по празниците.

Този път Пловдив е паднал по общата заболяемост за страната, която е 185 души на 100 000 население. Отново доста понижаване на болестта. Браво!



Русе е първи по нови случаи със приблизително 254, следват Варна и изненадващо Монтана.

Както ослепително прогнозирахме, най-сетне очевидно понижаване и при смъртността от КОВИД. Тя пада от 18,8 до 15 души на 100 000 население.

Уви, нагоре-надолу върви кривата с умрелите от КОВИД по отношение на общия брой завършили случаи. Процентът е 4,2. Явно задържането и даже леко повишаване на индикатора се дължи на продължителното лекуване на най-тежките положения, които, уви, постоянно приключват със гибел.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР