Страхотната форма, в която се намира, явно прави емоционален най-добрия

...
Страхотната форма, в която се намира, явно прави емоционален най-добрия
Коментари Харесай

Григор Димитров се разплака, не заради финала утре, а защото видя тези хора в залата

Страхотната форма, в която се намира, очевидно прави прочувствен най-хубавия български тенисист Григор Димитров.
След успеха в полуфинала на шампионата от сериите АТР 250 в Бризбейн (Австралия) против представителя на домакините Джордан Томпсън той сподели прочувствени думи по адрес на своите родители Мария и Димитър, които го подкрепяха от трибуните. При тях очите на Григор се насълзиха.
„ Хубавият интервал продължава, този корт е като че ли домакински за мен. Това са невероятни седмици… пристигнах рано, представям се добре и съм благополучен, че съм още веднъж на край. Благодаря за поддръжката “, бяха първите думи на Димитров в изявлението на корта.
„ Радвам се, че родителите ми са тук, само че по едно време видях погледа на татко си и това добави в допълнение напрежение.
Щастлив съм, че имам късмет да прекарам повече време със фамилията си, да пътуваме дружно. Да сме дружно на празниците. През годините не съм бил доста с тях и в този момент се пробвам да се реванширам. Семейството е най-важно! А и да съм с тях ме приготвя да си изясня това по какъв начин ще наподобява животът ми, откакто напусна корта.
В момента изживявам фантазията си – играя тенис, стигнах на финала, желая да продължа и на следващия ден ще би трябвало да изиграя още един дуел.
Като дребен ме питаха кой е моят воин. Моите родители са моите герои, аз не преставам да се изучавам от тях. Аз съм това, което съм, с помощта на тях “, показа хасковецът.
Григор разяснява и край на следващия ден против Холгер Руне от 8,15 ч българско време.
„ Той е сложен съперник. Но и аз съм подобен. Холгер се разви доста, доста е мощен, реализира страхотни резултати. Но аз мисля да виждам повече от моята страна на мрежата. Искам да си умря, да се възстановя и на следващия ден ще се боря “, приключи българинът. Двамата с Руне имат по една победа в мачовете между тях.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР