Страхотна новина за феновете на Дженифър Анистън и Брад Пит.

...
Страхотна новина за феновете на Дженифър Анистън и Брад Пит.
Коментари Харесай

Брад Пит и Дженифър Анистън са заедно

Страхотна вест за почитателите на Дженифър Анистън и Брад Пит. Двойката се е събрала и към този момент има доказателство за това.

Според осведомени двамата са почнали да се срещат скрито седмица откакто тя се раздели с мъжа си Джъстин Теру. Виновник за събирането им е най-близкият другар на Пит Джордж Клуни.

Всеизвестно е, че Клуни и някогашната брачна половинка на Брад Анджелина Джоли изобщо не се харесваха. Пит даже пропусна сватбата на най-хубавия си другар поради жена си. Ето за какво, не е изненадващо в този момент, че Джордж е повече от благополучен да събере Пит и Анистън.

Той провел първата им загадка среща и ги събрал в дома на Джен. Двамата се отдали на сладки мемоари по предишното и лека-полека остарялата обич още веднъж пламнала.

Двамата към момента не са официализирали връзката си, само че към този момент има и доказателство за нея. Сп. Star разгласява кадър, на който Анистън е прегърнала Пит и двамата си разменят буйна целувка.

Това несъмнено, не се понравило на Анджелина Джоли. “Разкъсва се от ревнивост, че Пит може да обръща внимание на някогашната си. Разводът бе тежък за нея, тя към момента има доста мощни усеща към Брад. Това е удар за нея. Тя споделя, че не желае да чува за него, само че не може да не следи новините на таблоидите,” разкрива другар на актрисата.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР