Страхотна е! Нова адреналинка влиза в състава на танцьорките на

...
Страхотна е! Нова адреналинка влиза в състава на танцьорките на
Коментари Харесай

Нова адреналинка кърши снага в „Господарите”

Страхотна е! Нова адреналинка влиза в състава на танцьорките на „ Господари на ефира ”. Четвъртата „ мускетарка ” се споделя Петя и се причислява към Диди, Ради и Лили още тази есен, научи HotArena .

Засега не е ясно в каква настройка ще излизат грациозните танцьорки–всичките вкупом или в екип по две по две през вечер?

На новопристигналата в тима Петя нищо в танците не й е непознато, написа „ България през днешния ден ”. Красавицата е предходна танцови изкуства в НАТФИЗ, по-късно е взела участие в разнообразни обединения и има повече от задоволително опит.

Но даже и опитът не е задоволителен, когато става дума за съвършените адреналинки. Зрителите обаче ще имат опция да се убедят, че е почтена конкуренция на останалите хубавици от шоуто.

Освен хубава и надарена, нежната тъмнокоска е и гневен бранител на природата на „ Пирин ”, само че с изключение на планината обича и морето, наедно със залата. През лятото къмпингите са нейното местообитание, тъй че почитателите й могат да я търсят на диви места, а не по първокласните плажове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР